Bertrand Piccard en Hyundai

Uitgebreid partnership met Zwitsers visionair

  • Zwitsers visionair en initiatiefnemer van Solar Impulse, Bertrand Piccard, start een pan-Europees partnership met Hyundai Motor
  • Piccard deelt de waarden van Hyundai om innovatieve oplossingen te vinden die het milieu beschermen
  • Hij is sinds 2017 brand ambassador voor Hyundai Frankrijk en werkt vanaf nu samen met Hyundai op pan-Europees niveau
  • Piccard brak onlangs het wereldafstandsrecord voor brandstofcelvoertuigen met een Hyundai Nexo

Offenbach – 28 mei 2020

Hyundai Motor heeft de start aangekondigd van een nieuw, pan-Europees ​ partnership met Bertrand Piccard. Piccard is een Zwitsers ontdekkingsreiziger die bekend werd door als eerste een non-stop ballonvlucht om de wereld te maken en door zijn vlucht om de aarde met een vliegtuig op zonne-energie. Hij deelt met Hyundai de toewijding aan innovatie en bescherming van het milieu: zijn organisatie, de ​ Solar Impulse Foundation, legt zich toe op het vinden van duizenden oplossingen die “uitdagingen op milieuvlak aanpakken terwijl ze de economische groei mogelijk maken”.

Na een succesvolle samenwerking waarbij Piccard brand ambassador was voor Hyundai Frankrijk, besliste het bedrijf om de samenwerking uit te breiden tot een partnership op pan-Europees niveau.

“Bertrand Piccard is een voorloper op het vlak van schone mobiliteit met een holistische benadering en hij heeft dezelfde progressieve geest als Hyundai,” zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product bij Hyundai Motor Europe. “De rijke uitwisseling met hem als onafhankelijk partner zal ons helpen om onze activiteiten op het vlak van schone en emissievrije mobiliteitsoplossingen verder te ontwikkelen terwijl we onze positie bij de leiders op dit vlak verder uitbouwen.”

Download hier het volledige persbericht met extra info

PDF - 329 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be