Bluelink Connected Car Services

Bluelink Connected Car Services

Hyundai lanceert Bluelink Connected Car Services op alle modellen

  • Vanaf 2020 biedt Hyundai Bluelink Connected Car Services aan op al zijn modellen
  • De dienst wordt in de komende twee jaar over heel Europa uitgerold
  • Dit essentiële nieuwe dienstenpakket is de eerste vijf jaar gratis

Amsterdam – 27 augustus 2019 – Hyundai Motor staat klaar om de rijbeleving van zijn Europese klanten te versterken door Bluelink Connected Car Services aan te bieden op al zijn modellen. De constructeur introduceert deze diensten later dit jaar op zijn Ioniq-gamma en zal ze de komende twee jaar als onderdeel van productlanceringen verder uitbreiden naar het volledige aanbod.

Voor de Belgische markt is de uitrol van deze diensten voorzien vanaf 2020. Nu connectiviteit een essentiële rol begint te spelen in moderne mobiliteit combineert Hyundai’s ultramoderne Bluelink intelligente automobiel- en IT-technologie om meer comfort, veiligheid en gemak te kunnen bieden aan de bestuurders van modellen van het merk. Bluelink Connected Car Services is beschikbaar voor alle klanten die kiezen voor het nieuwe ingebouwde AVN-systeem met aanraakscherm van 10,25 duim in twee delen.

Download hier het volledige persbericht 190827-Bluelink-presslaunch_NL.pdf - 513 KB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich