Bodykit ‘Thierry Neuville’ geeft i20 sportieve look

Pittige kleuraccenten binnen en buiten, sportieve velgen en verlaging-set zorgen voor extra pit.

Op de Brussels Motor Show lanceert Hyundai een sportieve bodykit voor de i20 straatversie. Daarmee wordt de i20 omgedoopt tot de speciale serie ‘Thierry Neuville’. De regerend WRC Vicewereldkampioen heeft het eerste exemplaar op de Hyundai stand gesigneerd tijdens de persdag.

Wat meteen opvalt, zijn de pittige kleuraccenten die de i20 meteen extra pit geven. Voor de auto op de Brussels Motor Show hebben we gekozen voor hoofdzakelijk oranje accenten (trouwens eigen aan de ‘huisstijl’ van Thierry Neuville) in combinatie met een zwart koetswerk. Zowel de voorbumper, de flanken als de achterbumper krijgen deze accenten, maar het zijn vooral de oranje voorste velgen die het meest opvallen. De velgmaat is 195/45R17, altijd met standaard TPMS. Achteraan werd geopteerd voor grijze alu velgen, geïnspireerd op de verschillende velgkleur van de ‘echte’ i20 World Rally Car. Tot slot mag uiteraard het TN-logo op de achterklep niet ontbreken.

Ook het interieur krijgt een sportieve make-over met oranje inlegstukken rond ventilatieroosters en versnellingsbak, en een aangepaste zetelbekleding met alcantara en oranje stiksels, en TN-logo op de leuning. Overigens krijgt de i20 Thierry Neuville ook een verlagingset waardoor de wagen 25 mm lager komt te liggen.

De Thierry Neuville bodykit bestaat ook in alternatieve kleurcombinaties. Van de in totaal 8 beschikbare kleuren zijn er ook 3 minder opvallende zoals zwart, zilver en grijs. De kit kan gecombineerd worden met alle motorisaties en uitrustingsniveaus, en zowel op de Coupé-versie als de meer functionele 5-deurs. De klantenprijs voor de volledige kit (inclusief montage en BTW) bedraagt 2.965 €. Klanten kunnen uiteraard ook à la carte kiezen uit alle elementen uit de kit.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be