Gelimiteerde Hyundai i10 M&M’s® debuteert op het autosalon.

Unieke co-branding met M&M’s®, gelimiteerde oplage van 200 stuks voor de Belux-markt.

Emoties spelen een belangrijke rol bij de aankoop van een auto, en dan zeker bij het jonge koperspubliek. Om het fun-aspect van de nieuwe i10 in de verf te zetten, besliste Hyundai om een tijdens het salon van Brussel een co-brandingactie op touw te zetten met M&M’s®.

  • Unieke co-branding met M&M’s®
  • Gelimiteerde oplage van 200 stuks voor de Belux-markt
  • Unieke look, fun en kleur als uitgangspunt
  • 5 jaar garantie met onbeperkte km

M&M’s® is het grootste chocolademerk ter wereld en fun en kleur maken deel uit van het DNA van het merk. Dat resulteerde in een i10 Limited Edition M&M’s®, die verkrijgbaar is in Morning Glory-blauw of Pure White. In het eerste geval zijn de buitenspiegels en sierstrips uitgevoerd in het wit, in het tweede in het rood. Uiteraard zijn ook de nodige M&M’s®-logo’s voorzien.

Deze Limited Edition belooft een collector’s item te worden, want de oplage is beperkt tot 200 stuks. Snel zijn is dus de boodschap. De koper krijgt als toemaatje een M&M’s®-dispenser en twee drinkbekers. Wie naast zijn eigen i10 Limited Edition M&M’s® grijpt, kan op de Hyundai-stand de twee gekende M&M’s® personages aanspreken en dan toch van de kleurrijke chocoladesnoepjes genieten (niet: ronde figuren bij de kraag vatten en een ‘zakje troost’ vragen). Yellow© en Red©, de 2 bekendste M&M’s® personages, zijn er ook bij en zorgen voor de nodige animatie en delen de populaire chocoladesnoepjes uit aan hun fans.

 

1.0i Pop als basis

Als basis voor de i10 M&M’s® werd gekozen voor de i10 1.0i (3 cilinder, 66 pk) in Pop uitvoering. Deze geniet een royale basisuitrusting met onder meer elektrische ruiten voor- en achteraan, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, in de hoogte verstelbare bestuurderszetel, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, LED dagrijlichten, ABS + ESP, 6 airbags (frontaal, lateraal en gordijn), bandendrukcontrolesysteem (TPMS), in hoogte verstelbaar stuurwiel, boordcomputer, 60:40 neerklapbare achterbank, manuele airconditioning, radio CD/MP3 speler, USB & Aux aansluiting,…

 

5 YEAR UNLIMITED WARRANTY

Hyundai Motor heeft het volste vertrouwen in de Europese bouwkwaliteit en de nieuwe i10-generatie geniet dan ook 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Het ongeëvenaarde garantiepakket omvat bovendien 5 jaar pechverhelping onderweg en 5 jaar “health checks”,

i10-M_M-NL.pdf

PDF - 72 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be