Gelimiteerde Hyundai i10 M&M’s® debuteert op het autosalon.

Gelimiteerde Hyundai i10 M&M’s® debuteert op het autosalon.

Unieke co-branding met M&M’s®, gelimiteerde oplage van 200 stuks voor de Belux-markt.

Donderdag 9 januari 2014 — Emoties spelen een belangrijke rol bij de aankoop van een auto, en dan zeker bij het jonge koperspubliek. Om het fun-aspect van de nieuwe i10 in de verf te zetten, besliste Hyundai om een tijdens het salon van Brussel een co-brandingactie op touw te zetten met M&M’s®.

  • Unieke co-branding met M&M’s®
  • Gelimiteerde oplage van 200 stuks voor de Belux-markt
  • Unieke look, fun en kleur als uitgangspunt
  • 5 jaar garantie met onbeperkte km

M&M’s® is het grootste chocolademerk ter wereld en fun en kleur maken deel uit van het DNA van het merk. Dat resulteerde in een i10 Limited Edition M&M’s®, die verkrijgbaar is in Morning Glory-blauw of Pure White. In het eerste geval zijn de buitenspiegels en sierstrips uitgevoerd in het wit, in het tweede in het rood. Uiteraard zijn ook de nodige M&M’s®-logo’s voorzien.

Deze Limited Edition belooft een collector’s item te worden, want de oplage is beperkt tot 200 stuks. Snel zijn is dus de boodschap. De koper krijgt als toemaatje een M&M’s®-dispenser en twee drinkbekers. Wie naast zijn eigen i10 Limited Edition M&M’s® grijpt, kan op de Hyundai-stand de twee gekende M&M’s® personages aanspreken en dan toch van de kleurrijke chocoladesnoepjes genieten (niet: ronde figuren bij de kraag vatten en een ‘zakje troost’ vragen). Yellow© en Red©, de 2 bekendste M&M’s® personages, zijn er ook bij en zorgen voor de nodige animatie en delen de populaire chocoladesnoepjes uit aan hun fans.

 

1.0i Pop als basis

Als basis voor de i10 M&M’s® werd gekozen voor de i10 1.0i (3 cilinder, 66 pk) in Pop uitvoering. Deze geniet een royale basisuitrusting met onder meer elektrische ruiten voor- en achteraan, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, in de hoogte verstelbare bestuurderszetel, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, LED dagrijlichten, ABS + ESP, 6 airbags (frontaal, lateraal en gordijn), bandendrukcontrolesysteem (TPMS), in hoogte verstelbaar stuurwiel, boordcomputer, 60:40 neerklapbare achterbank, manuele airconditioning, radio CD/MP3 speler, USB & Aux aansluiting,…

 

5 YEAR UNLIMITED WARRANTY

Hyundai Motor heeft het volste vertrouwen in de Europese bouwkwaliteit en de nieuwe i10-generatie geniet dan ook 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Het ongeëvenaarde garantiepakket omvat bovendien 5 jaar pechverhelping onderweg en 5 jaar “health checks”,