H350 komt op de Brussels Motor Show de show stelen met best-in-class cargoruimte en garantiepakket

Nieuwe H350 is de grote première in het segment van de bestelwagens en minibussen op het salon van Brussel. Vanaf 27.644 € excl. BTW.

  • Nieuwe H350 is de grote première in het segment van de bestelwagens en minibussen op het salon van Brussel.
  • 5 koetswerktypes, 2 motoren.
  • Grootste laadruimte (tot 5 europaletten) in zijn klasse.
  • 3 jaar garantie met onbeperkte km is uniek in het segment.
  • Vanaf 27.644 € excl. BTW.
     

De gloednieuwe Hyundai H350, verkrijgbaar als bestelwagen en passagiersbus, is Hyundai's eerste lichte bedrijfsvoertuig dat speciaal voor de Europese markt werd ontworpen. De efficiënte, veilige en stijlvolle H350 werpt zich op als een veelzijdig, praktisch, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk alternatief. Op de Brussels Motor Show 2015 krijgt het model als belangrijkste nieuwigheid in het segment, een gepaste lancering.

De nieuwe H350 zal beschikbaar zijn in 5 koetswerkvarianten: de Van in korte (5,5 meter) en lange (6,2m) versie, de Truck (chassis-cabine) in korte en lange versie, en tot slot de Minibus. Die laatste is altijd 6,2 meter lang. Op het salon van Brussel zal de Van te zien zijn in twee lengtes, en de minibus.

Motorisch

De H350 Van wordt aangedreven door een 2.497 cm³ grote CRDi-dieselmotor met directe common-rail injectie, die op de Belux-markt altijd 110kW (150 pk) levert en een koppel van 373 Nm. Enkel de H350 Minibus krijgt een krachtiger variant van dezelfde motor met  125kW (170 pk). Een nauwkeurig afgestelde, vloeiend schakelende manuele zesbak verzekert een maximale koppelontplooiing bij lage tot middelhoge toerentallen om de inzittenden een levendige en tegelijk soepele rijervaring te bieden.

Grootste cargo, functionaliteit als prioriteit

Een royale laadruimte is essentieel in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen en de H350 Van onderscheidt zich dan ook door een superieur plaatsaanbod (1.955 millimeter hoog, 1.795 millimeter breed, 3.100 mm / 3.780 mm lang). Zo biedt de laadruimte van de 6,2m-variant plaats aan niet minder dan 5 gestandaardiseerde Euro-paletten (1.200 x 800 x 900 millimeter), die gemakkelijk in- en uitgeladen kunnen worden dankzij de riante laadhoogte en -breedte (10,5 m², laadlengte van 3,78 meter). Ook handig is dat de laadruimte tussen de wielkasten (1.380 millimeter) de bruikbaarheid van de laadruimte niet aantast.

Uniek is ook de ruim bemeten schuifdeur aan de zijkant van het voertuig. Die meet maar liefst 1,279 meter (bruikbare opening) zodat een laadopening ontstaat die bijzonder praktisch is voor verschillende doeleinden. Aan de achterkant van de H350 Van bevinden zich 2 scharnierdeuren die in het geval van de lange versie tot 270° open draaien (180° voor de korte versie). De stuurcabine tot slot, behoort tot de ruimste in zijn klasse en het riante glasoppervlak garandeert een optimale zichtbaarheid voor bestuurder en passagiers.

Al deze elementen onderscheiden de H350 bestelwagen van zijn directe concurrenten en maken van het model een bijzonder functionele en praktische werkmakker.

Best in class garantiepakket

Hyundai staat al gekend voor het beste garantiepakket in de markt voor wat betreft de personenwagens, en dus mocht het merk niet achterblijven voor wat betreft hun nieuwe paradepaardje in het segment van de lichte bedrijfswagens.

Daarom biedt het merk maar liefst 3 jaar garantie aan met onbeperkte kilometers op alle H350-varianten. Dat is uitzonderlijk in het segment !

Prijs en levertermijn

Hyundai Belux maakt ter gelegenheid van de Brussels Motor Show ook de prijzen bekend van de Van-versies (gesloten bestelwagen). De prijzen van de Truck- en Minibus worden later bekend gemaakt.

De invoerder voorziet telkens 2 uitrustingsniveaus; Company en Travel. Aan de basis is de Company al bijzonder goed uitgerust met (onder andere) bestuurdersairbag, actieve veiligheidsgordel, schijfremmen rondom met ABS, elektrische ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening, hoogteregeling van de koplampen en ESP.

De Travel is daarbovenop voorzien van zaken als elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, automatische airconditioning met gekoeld handschoenvak, cruise control, een radio CD MP3 met USB/iPod aansluiting, en parkeersensoren achter.

De H350 wordt gecommercialiseerd op het salon en via het klassieke Hyundai dealernetwerk. De wagen zal leverbaar zijn vanaf de zomer.
 

De prijzen:

H350 Van 5,5m Company      27.644 €

H350 Van 5,5m Travel           29.710 €

H350 Van 6,2m Company      28.305 €

H350 Van 6,2m Travel           30.371 €

Prijzen exclusief BTW.

H350-Brussels-Motor-Show-NL.pdf

PDF - 158 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be