Hanne Claes en Camille Laus

Hanne Claes en Camille Laus

Twee Belgische topatletes worden Hyundai-ambassadrice

  • Hanne Claes en Camille Laus, twee absolute toppers in de Belgische atletiek én allebei lid van de Belgian Cheetahs, worden Hyundai-ambassadrices
  • Hyundai Belux steunt beide atletes in hun aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo in de zomer van dit jaar
  • start van een duurzaam partnership, op het hoogste sportieve niveau

Kontich – 5 februari 2020  

Op veel vlakken zijn Hanne Claes en Camille Laus elkaars tegenpolen. Nederlandstalig en franstalig, blondine en brunette, groot en klein, hordenloopster en sprintster. Maar tegelijk vullen ze elkaar aan als yin en yang. Want ze zijn allebei professioneel atlete, door Jacques Borlée getraind tot aan de Europese top in hun disciplines. Bovendien zijn Hanne en Camille ook hartsvriendinnen, én samen gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Tokyo, op de 4x400m met de Belgian Cheetahs. En voortaan… rijden ze dus ook allebei in een Hyundai!

Story image

Twee meisjes, één droom

Onder die slogan hebben Hanne en Camille de voorbije jaren heel hun leven in het teken gezet van hun favoriete sport. Allebei hebben ze een Master in business management op zak, maar die loopbaan schoven ze even aan de kant om te streven naar één gemeenschappelijke, Olympische droom. En of ze die droom bereikten! Met de Belgian Cheetahs zijn ze intussen 4de in Europa en top 10 in de wereld op de 4x400m. Genoeg voor een ticket om deze zomer aan te treden op het allerhoogste niveau van de sport. Tot aan de Olympische spelen, kunnen ze rekenen op de steun van een nieuwe partner: Hyundai Belux

Download hier het volledige persbericht 200205-2ambassadrices_NL.pdf - 280 KB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich