Hyundai opent het nieuwe IONIQ Lab in Thailand

Hyundai opent het nieuwe IONIQ Lab in Thailand

  • Hyundai Motor Company leidt de EV-revolutie in Thailand met de opening van het IONIQ Lab in het True Digital Park in Bangkok
  • IONIQ Lab laat Hyundai's wereldwijde leiderschap en expertise in EV's zien en stimuleert creativiteit en samenwerking in Thailand
  • Bezoekers kunnen Hyundai's bekroonde IONIQ 5, de high-performance IONIQ 5 N en de toekomst van elektrische mobiliteit ervaren.

BANGKOK, 14 december 2023 - Hyundai Motor Company leidt de revolutie op het gebied van elektrische voertuigen (EV) in Thailand met de opening van het IONIQ Lab in het True Digital Park in Bangkok. De komst van de nieuwe faciliteit markeert een belangrijke mijlpaal voor Hyundai en de bekroonde IONIQ 5, en toont de vastberaden inzet van het bedrijf voor een groenere toekomst door middel van duurzame innovatie in Thailand en de rest van de wereld.

Met de nadruk op innovatie en duurzaamheid zal IONIQ Lab Hyundai's wereldwijde leiderschap en expertise op het gebied van de elektrificatie van voertuigen onder de aandacht brengen en tegelijkertijd creativiteit en samenwerking stimuleren via de lokale vestiging, Hyundai Mobility Thailand. De ruimte zal verschillende perspectieven van over de hele wereld samenbrengen om inzicht te geven in trends en technologie. ​

Jae Gyou Chung, Chief Executive Officer van Hyundai Mobility Thailand Company: "IONIQ Lab begint aan een nieuw spannend hoofdstuk in de reis van het merk IONIQ, na de succesvolle lancering van de IONIQ 5 in Thailand. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zonder compromissen bij te dragen aan een betere toekomst.

IONIQ Lab wordt een centrum voor innovatie en duurzaamheid. De combinatie van deze twee elementen op één plek toont de toewijding van het land om de toekomst van mobiliteit vorm te geven. IONIQ Lab is ontworpen om een belangrijke rol te spelen in de 'Pioneer Playground' - een modern centrum dat gericht is op het bevorderen van mobiliteitsvrijheid, connectiviteit, veiligheid en milieubehoud. De faciliteit biedt een dynamische ruimte voor het verkennen van de intuïtieve technologieën en producten van IONIQ."

De investering in het IONIQ Lab in Thailand weerspiegelt ons geloof in het strategische belang van het land voor de ASEAN-strategie van Hyundai, dat uitzonderlijke diensten en producten levert voor een duurzame toekomst. Het onderstreept onze toewijding aan het verbeteren van de ervaringen van onze Thaise klanten, waarbij elke verwachting wordt overtroffen. Hyundai omarmt niet alleen de toekomst met elektrische voertuigen; ze verkennen ook hun identiteit en maken zich klaar om ongelooflijke verhalen te delen in het IONIQ Lab, dat onze klanten een unieke ruimte biedt om de elektrische voertuigtechnologie van Hyundai Mobility te ervaren.

IONIQ Lab bevindt zich op de 1e verdieping van het westelijke gebouw in Thailand's True Digital Park.In samenwerking met het merk CP, dat een gemeenschappelijke visie deelt, is deze ultramoderne faciliteit een voorbeeld van Hyundai's streven naar baanbrekende innovatie en duurzame praktijken.

Chung: "We hebben gekozen voor True Digital Park (TDPK) als onze partner omdat de locatie van technologisch leiderschap en milieuvriendelijke praktijken perfect aansluit bij de visie van Hyundai voor het merk IONIQ, dat verder wil gaan dan de traditionele grenzen van de productie van elektrische voertuigen (EV)."

"Hyundai's niet-aflatende toewijding om de grenzen van EV-technologie te verleggen is duidelijk zichtbaar in elk aspect van de IONIQ 5. De introductie van de IONIQ Lab is weer een nieuw spannend hoofdstuk in de reis van de IONIQ 5 die klanten zullen ervaren. Dit specifieke model vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in het herdefiniëren van de rijervaring voor enthousiaste bestuurders in de moderne wereld van vandaag."

Inspiratie putten uit het verleden en deze kanaliseren naar futuristische ontwerpen

Bij het ontwerpen van de IONIQ wil het Hyundai-team de conventionele normen voor het interieur en het exterieur van auto's opnieuw definiëren. Het design zal emotionele efficiëntie oproepen en inspiratie putten uit innovatie. Het begint allemaal met de 'Parametric Pixel' verlichting van de IONIQ die een onmiskenbare designhandtekening geeft aan de EV line-up. ​

De onlangs in Thailand geïntroduceerde IONIQ 5 heeft de EV-mobiliteitservaring volledig veranderd met zijn tijdloze, originele design dat geïnspireerd is op de eerste generatie Pony's, wat duidelijk te zien is aan de origami-achtige vormen. Het ruime en comfortabele interieur biedt geavanceerde gemaksfuncties. ​

De uitzonderlijke kwaliteiten van de IONIQ 5 hebben hem prestigieuze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de 2022 World Car of the Year, World Electric Vehicle of the Year en World Car Design of the Year. Hij is ook uitgeroepen tot Duitse auto van het jaar 2022 en Britse auto van het jaar 2022. De auto ontving ook onderscheidingen van onder andere Good Design en IDEA.

Een combinatie van de emotionele rijprestaties van N Brand en baanbrekende technologie

IONIQ Lab belichaamt het complete designconcept van de IONIQ 5 en zijn innovatieve functies. Het betekent een nieuw tijdperk in auto-innovatie dat grenzen verlegt en verwachtingen herdefinieert. Hyundai's merk N wil een nieuwe standaard bieden voor krachtige EV's door emotionele rijprestaties te combineren met geavanceerde technologie.

Het succes van het merk N is niet alleen te danken aan de motorsportgeschiedenis, maar ook aan de ambitie om de meest plezierige auto's te maken voor fans en klanten. Dit streven komt tot leven via ontwikkelingsfilosofieën die zijn geïnspireerd door motorsporten van wereldklasse, zoals WRC, TCR en de 24 uur van de Nürburgring. De impact van motorsport en geavanceerde prestatietechnologieën op de ontwikkeling van productieauto's heeft autoliefhebbers ertoe aangezet om het merk Hyundai N te omarmen.

Joonwoo Park, Vice President van de N Brand Management Group, Hyundai Motor Company, zegt: "Het merk N vertegenwoordigt de technologische kracht van Hyundai en belichaamt de innovatieve geest van het merk, dat vooruitstuwt met emotionele rijprestaties. Geïnspireerd door de autosport is onze visie op prestaties gebaseerd op drie pijlers: Corner Rascal, Racetrack Capability en Everyday Sportscar." ​

Park vervolgt: "Met de komst van het elektrische tijdperk zet de IONIQ 5 N een nieuwe standaard voor high-performance elektrische voertuigen. Bij IONIQ Lab zijn we er trots op dat we de nieuwste technologische ontwikkelingen van de IONIQ 5 N voor het eerst naar Thailand kunnen brengen. Dit model belichaamt het streven van het merk N om rijplezier te definiëren met nieuwe technologieën die elektrische auto's mogelijk maken. Hij is niet alleen ontworpen voor racecircuits, maar verheft ook gewone momenten tot opwindende rijervaringen. Dit wordt vertegenwoordigd door onze merkslogan 'Never just drive'.

Hyundai nodigt klanten uit om het geavanceerde design van de IONIQ 5 en de toonaangevende emotionele rijtechnologie van het merk N Performance te ontdekken in het IONIQ Lab, dat is gevestigd in het True Digital Park. Deze buitengewone auto heeft een nieuwe standaard gezet voor elektrische mobiliteit en laat zien dat opwindende prestaties in perfecte harmonie kunnen samengaan met milieubewustzijn.

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich