Hyundai IONIQ 6

Hyundai Motor onthult design van elektrische IONIQ 6

  • Hyundai’s nieuwste model in de elektrische IONIQ-merklijn pakt uit met een gestroomlijnde look en functionele efficiëntie volgens het ‘Ethical Uniqueness’ designthema
  • Het cocon-achtige interieur met comfortsnufjes en aanpasbare verlichting zorgt voor een persoonlijk en ruim interieur
  • Het aerodynamische profiel met één gebogen lijn en zorgvuldig geboetseerde contouren zorgen voor Hyundai’s laagste luchtweerstandscoëfficiënt van 0.21
  • IONIQ 6 is de eerste met het nieuw ontworpen ‘H’-embleem en maakt gebruik van meer dan 700 Parametric Pixels voor een uniek karakter
  • Het veelvuldige gebruik van duurzame materialen weerspiegelt de toewijding aan een propere mobiliteitsethos

Seoul/Kontich, 28 juni 2022 – Hyundai Motor Company heeft vandaag het gestroomlijnde en tijdloze design van de langverwachte IONIQ 6 onthuld, het tweede model in het gamma van de volledig elektrische IONIQ-merklijn. IONIQ 6, die Hyundai beschrijft als ‘Electrified Streamliner’, is aerodynamisch gesculpteerd en maakt op innovatieve wijze gebruik van duurzame materialen om zo uiting te geven aan de waarden van hedendaagse EV-gebruikers.

IONIQ 6, die inspiratie put uit Hyundai’s Prophecy EV Concept, wordt gekenmerkt door cleane, eenvoudige lijnen en een pure, aerodynamische vorm die de ontwerpers van Hyundai omschrijven als ‘Emotional Efficiency’. De ‘Electrified Streamliner’-typologie van IONIQ 6 en zijn doordachte cocon-achtige interieur belichamen een silhouet voor het nieuwe tijdperk van elektrische mobiliteit, terwijl het algemene ‘Ethical Uniqueness’ designthema Hyundai’s klantgerichte toewijding aan energie-efficiëntie en verantwoordelijkheid op ecologisch vlak weerspiegelt.

De wereldpremière van IONIQ 6 vindt plaats in juli, wanneer Hyundai de volledige specificaties vrijgeeft, inclusief de snufjes en geavanceerde technologieën van de ‘Electrified Streamliner’.

Kijk voor meer informatie over IONIQ 6 op de campagnepagina : https://ioniq6.hyundai.com

Download hier het volledige persbericht

PDF - 303 Kb

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be