Hyundai IONIQ 6 maakt komaf met 'range anxiety' dankzij een autonomie van 614 kilometer

Hyundai IONIQ 6 maakt komaf met 'range anxiety' dankzij een autonomie van 614 kilometer

Vrijdag, 14 oktober 2022

• Met een WLTP-gecertificeerd rijbereik van 614 km wordt IONIQ 6 één van de meest energie-efficiënte ‘mainstream’ EV’s op de markt

• De E-GMP architectuur van Hyundai Motor Group en de ultra-lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0.21 dragen bij tot de uitstekende prestaties van IONIQ 6 op vlak van rijbereik

• IONIQ 6 is later dit jaar te koop op geselecteerde markten in Europa en begin 2023 in België

Hyundai Motor Company kondigt zijn IONIQ 6 'electrified streamliner' aan met een elektrisch rijbereik van 614 km per lading, gemeten volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

Klanten van IONIQ 6 zullen kunnen genieten van een geavanceerde batterijtechnologie die stressvrije rijprestaties en een groot rijbereik mogelijk maken. Met een geschat WLTP-energieverbruik van 13,9 kWh/100 km zal IONIQ 6 één van de meest energiezuinige elektrische voertuigen (EV) op de markt zijn wanneer hij later dit jaar op geselecteerde markten in Europa, en begin volgend jaar, in België gecommercialiseerd wordt.

221014-IONIQ6-Prelaunch Press NL.pdf 263 KB

 

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich