Hyundai Motor onthult ​ de H350, een nieuwe bestelwagen voor Europa.

Een uiterst flexibel platform wordt in drie versies voorgesteld: ​ bestelwagen, minibus en chassis-cabine versie.

  • Hyundai Motor onthult de H350, een nieuwe bestelwagen, met het oog op de wereldpremière op de IAA Commerciële Voertuigen 2014 in Hannover, Duitsland.

  • Een uiterst flexibel platform wordt in drie versies voorgesteld:bestelwagen, minibus en chassis-cabine versie.

  • De H350 zal het gamma van commerciële voertuigen van Hyundai Motor in Europa versterken.

Hyundai Motor Company, de belangrijkste automobielconstructeur in Zuid-Korea, heeft pas de eerste schetsen vrijgegeven van een nieuw commercieel voertuig speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de Europese markt – de H350.

Dit nieuwe voertuig rust op een uiterst flexibel platform die drie verschillende structuren voorstelt: bestelwagen, minibus en een chassis-cabine versie. Deze nieuwkomer zal de aanwezigheid van de constructeur in het segment van de commerciële voertuigen in Europa versterken en dus een nieuw cliënteel aantrekken.

Het design van de H350 toont zich praktisch en efficiënt en zal de kopers zeker kunnen verleiden.  De H350 onderscheidt zich door zijn zeshoekig radiatorrooster dat in de voorste bumper is geïntegreerd. Kenmerkend zijn ook de stijlvolle koplampen en LED dagrijlichten die de nieuwe H350 een gedistingeerd uiterlijk bezorgen. De zijdelingse beschermlijsten lopen tot achteraan, over de zeer praktische zijdelingse schuifdeur.

De H350 pakt uit met superieure afmetingen voor zowel de cabineruimte als de, met een maximum laadvermogen tot 1,4 ton en een trekkracht van 2.5 ton. 

Dit nieuwe commerciële voertuig wordt in Europa gebouwd, door een oude partner van Hyundai Motor Company, het bedrijf Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret A.S, gesitueerd in Turkije. 

De wereldpremière van de H350 zal plaatsvinden tijdens de persconferentie op de IAA Commerciële voertuigen 2014 in Hannover, op 24 september 2014, in Hal 13 om 09.00 u CET. Deze belangrijke beurs zal toegankelijk zijn voor het publiek van 25 september tot 2 oktober 2014.

 

2014-09-03_Media-Info_Hyundai_H350_NL.pdf

PDF - 34 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be