Hyundai Motor Europe Technical Center start met de bouw van een ultramodern R&D Centrum

Hyundai Motor Europe Technical Center start met de bouw van een ultramodern R&D Centrum

  • De nieuwe R&D-faciliteit laat zien dat de Hyundai Motor Group zich inzet voor innovatie, creativiteit en duurzaamheid en creëert tegelijkertijd nieuwe werkgelegenheid in de Duitse regio Rijn-Main.
  • Het nieuwe R&D-centrum wordt naar verwachting in 2025 geopend en zal de kantoor- en onderzoeksruimte van het Hyundai Motor Europe Technical Center meer dan verdubbelen.
  • Het energiezuinige ontwerp van de faciliteit en de geavanceerde hernieuwbare energiesystemen sluiten aan bij de missie van de Groep om de CO2-voetafdruk te verlagen en emissievrije oplossingen te promoten.

Rüsselsheim am Main, 13 december 2023 - Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH (HMETC), het Centrum van de Europese onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) van de Hyundai Motor Group (de Groep), heeft de eerste steen gelegd voor zijn nieuwe, ultramoderne onderzoekscentrum.

De nieuwe R&D-faciliteit in de Duitse hoofdstedelijke regio Rijn-Main laat zien dat de Hyundai Motor Group zich inzet voor innovatie, creativiteit, milieuverantwoordelijkheid en het creëren van nieuwe werkgelegenheid. De opening is gepland voor 2025.

Met een oppervlakte van 25.000 vierkante meter zal het nieuwe gebouw de kantoor- en onderzoeksruimte van HMETC meer dan verdubbelen en de werknemers een dynamische werkomgeving bieden. Het zal ook energie-efficiënte ontwerpen en geavanceerde hernieuwbare energiesystemen integreren die aansluiten bij de missie van de Groep om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en nul-emissie oplossingen te promoten.

HMETC is toegewijd aan het stimuleren van de toekomst van duurzame mobiliteit door de ontwikkeling van elektrische voertuigen (EV's) met geavanceerde technologie. De allesomvattende aanpak omvat de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsoplossingen die zijn afgestemd op de voorkeuren van Europese klanten.

De nieuwe laboratoria zullen zich richten op de meest geavanceerde technologische innovaties, zoals de ontwikkeling van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS), infotainmentfuncties en elektrificatie.

De faciliteiten omvatten de grootste 4W NVH-dyno van de groep, die een complete voertuigserie in één platform kan meten, samen met twee chassis-dyno's en een aandrijflijn-dyno, waardoor de geavanceerde testmogelijkheden worden uitgebreid.

Het nieuwe onderzoekscentrum vertegenwoordigt een grote investering in R&D en zal de Groep in staat stellen om voorop te blijven lopen bij de technologische ontwikkelingen in de industrie. In aanvulling op de bestaande kantoor- en onderzoeksruimte zal de nieuwe faciliteit de werkomgeving van HMETC uitbreiden en de volgende stap zetten naar nog meer werkgelegenheid voor professionals in verschillende functies in de auto-industrie. De Groep zet zich in voor een diverse en inclusieve werkcultuur en is actief op zoek naar getalenteerde mensen met een gedeelde passie voor innovatie en duurzaamheid om haar teams te versterken.

De bouw van de nieuwe faciliteit is niet alleen een belangrijke mijlpaal voor HMETC, maar ook de volgende stap voor de Groep om een leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen te worden door het stimuleren van emissievrije mobiliteit in Europa.

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich