Hyundai Motor onthult eerste beelden van de volledig elektrische INSTER

Hyundai Motor onthult eerste beelden van de volledig elektrische INSTER

ONDER EMBARGO TOT 01:30 CEST 11 JUNI 2024

  • Hyundai bevestigt de naam van nieuwe A-segment subcompacte EV: INSTER
  • Op de eerste foto's is een glimp te zien van de kenmerkende LED-dagrijverlichting van het nieuwe model, evenals Hyundai's EV-designidentiteit met pixel-stylingelementen.
  • Hyundai schetst de beoogde maximale actieradius van 355 km voor INSTER (WLTP)
  • INSTER maakt officieel debuut op Busan International Mobility Show eind juni.

SEOUL, 11 juni 2024 - Hyundai Motor Company onthulde vandaag de eerste officiële teaserafbeeldingen van zijn nieuwe A-segment sub-compact EV: INSTER.

INSTER is afgeleid van "intiem" en "innovatief". De naam van Hyundai's nieuwe sub-compacte EV weerspiegelt ook de evolutie van de in 2021 geïntroduceerde CASPER, die alleen in Korea op benzine rijdt. INSTER zal nieuwe normen stellen op het gebied van actieradius, technologie en veiligheidsvoorzieningen en herdefiniëren wat kopers kunnen verwachten van een auto in deze klasse.

De beelden onthullen een robuust maar compact SUV-profiel met kenmerkende LED-dagrijverlichting, plus pixelgrafische richtingaanwijzers en achterlichten die het design van de nieuwe sub-compacte EV bepalen.

Hyundai schetst ook de verwachte maximale actieradius van 355 km (WLTP) op één lading.

INSTER maakt zijn wereldwijde debuut op de Busan International Mobility Show later deze maand. ​

- EINDE -

Opmerking: INSTER wordt in Korea aangeduid als CASPER Electric.

Over Hyundai Motor Company

Hyundai Motor Company werd opgericht in 1967 en is aanwezig in meer dan 200 landen met meer dan 120.000 werknemers die zich inzetten om de mobiliteitsuitdagingen van de echte wereld aan te gaan. Gebaseerd op de merkvisie 'Progress for Humanity' versnelt Hyundai Motor zijn transformatie tot Smart Mobility Solution Provider. Het bedrijf investeert in geavanceerde technologieën zoals robotica en Advanced Air Mobility (AAM) om revolutionaire mobiliteitsoplossingen te realiseren en streeft tegelijkertijd naar open innovatie om toekomstige mobiliteitsdiensten te introduceren. In het streven naar een duurzame toekomst voor de wereld zal Hyundai zich blijven inspannen om nulemissievoertuigen te introduceren die zijn uitgerust met toonaangevende waterstof-brandstofcel- en EV-technologieën.

Meer informatie over Hyundai Motor en zijn producten is te vinden op: https://www.hyundai.com/worldwide/en/ of Nieuws: Media Hub van Hyundai

Galerij :

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich