Hyundai Motor toont eerste indruk van de nieuwe generatie i30 Wagon

Hyundai Motor toont eerste indruk van de nieuwe generatie i30 Wagon

Het nieuwe wagon-model wordt het nieuwe lid van de i30-familie, na de recent voorgestelde 5-deurs. Het tijdloos design van de i30 wordt nog versterkt door de veelzijdige en elegante Wagon-vorm.

Vrijdag 17 februari 2017 — Het salon van Genève zal dit jaar het podium zijn voor de onthulling van de nieuwe Hyundai i30 Wagon. Het nieuwe lid van de i30-familie behoudt het tijdloos design van zijn 5-deurs broer, met de toevoeging van een portie elegantie en veelzijdigheid.

“De nieuwe generatie i30 Wagon spreekt de taal van de i30-familie als het gaat over design. Hij krijgt ook de nieuwe identiteit van de Hyundai-familie, de ‘Cascading Grille’, legt Thomas Bürkle uit, Chief Designer bij het Europese Hyundai Design Centre. “De geleidelijk smaller wordende daklijn en de dynamische verhoudingen geven de Wagon bijna een coupéachtig silhouet. Het gestroomlijnde en dynamische profiel wordt verder benadrukt met een chromerand rond de ramen aan de zijkant.”

De nieuwe generatie i30 Wagon viert zijn wereldpremière op de Hyundai persconferentie op de Geneva International Motor Show, die plaatsvindt op 7 maart om 8:15u. (CET).