Hyundai Motor toont eerste indruk van de nieuwe generatie i30 Wagon

Het nieuwe wagon-model wordt het nieuwe lid van de i30-familie, na de recent voorgestelde 5-deurs. Het tijdloos design van de i30 wordt nog versterkt door de veelzijdige en elegante Wagon-vorm.

Het salon van Genève zal dit jaar het podium zijn voor de onthulling van de nieuwe Hyundai i30 Wagon. Het nieuwe lid van de i30-familie behoudt het tijdloos design van zijn 5-deurs broer, met de toevoeging van een portie elegantie en veelzijdigheid.

“De nieuwe generatie i30 Wagon spreekt de taal van de i30-familie als het gaat over design. Hij krijgt ook de nieuwe identiteit van de Hyundai-familie, de ‘Cascading Grille’, legt Thomas Bürkle uit, Chief Designer bij het Europese Hyundai Design Centre. “De geleidelijk smaller wordende daklijn en de dynamische verhoudingen geven de Wagon bijna een coupéachtig silhouet. Het gestroomlijnde en dynamische profiel wordt verder benadrukt met een chromerand rond de ramen aan de zijkant.”

De nieuwe generatie i30 Wagon viert zijn wereldpremière op de Hyundai persconferentie op de Geneva International Motor Show, die plaatsvindt op 7 maart om 8:15u. (CET).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be