Hyundai zet nieuw High Performance submerk ‘N’ in de spots op het salon van Frankfurt.

Het submerk N zet volop in op spannende rijsensaties om klanten een intens emotionele rijervaring te bieden. Worden eveneens voorgesteld in Frankfurt: de recentste competitie-challenger van Hyundai en twee dynamische conceptcars.

Hyundai Motor onthult tijdens het internationale autosalon van Frankfurt 2015 zijn high performance submerk, ‘N’ genaamd. Als resultaat van intensief test- en productontwikkelingswerk bouwt dit submerk voort op Hyundai’s succesvolle motorsportervaringen en technologische skills om toekomstige prestatiegerichte en circuitwaardige modellen te creëren en klanten die écht van autorijden houden de meest intensieve vorm van bochtenplezier aan te reiken.

N vloeit niet enkel voort uit Hyundai Motor’s onafgebroken vooruitgang als hoofdrolspeler in het World Rally Championship (WRC0), maar ook uit de toewijding van het bedrijf om te investeren in de ontwikkeling van indrukwekkende en baanbrekende high performance-auto’s. Het submerk is het resultaat van Hyundai Motor’s snelgroeiende sterkte als constructeur en weerspiegelt de nieuwe wind die door het bedrijf waait. Het is Hyundai’s ambitie om de bestaande merkpercepties te challengen door een authentieke en emotionele band te scheppen met zijn klanten.

Als veelbelovende belichaming van Hyundai Motor’s passie voor prestaties en engineering zal een preview van de New Generation i20 WRC-auto zijn opwachting maken onder de Frankfurtse schijnwerpers om de competitie-ambities van de constructeur te onderstrepen.

Deze rallywagen is gebaseerd op de New Generation i20 en het eerste prototype van de auto die een gooi zal doen naar het podium tijdens het WRC-seizoen 2016. Deze nieuwe bolide ondergaat nu al loodzware test-, engineering- en ontwikkelingsetappes om doorontwikkeld te worden tot zijn uiteindelijke rallyspecificatie in de aanloop naar het FIA World Rally Championship 2016, waarvan het startschot in Monte Carlo wordt gegeven.

Daarnaast onthult Hyundai op het salon ook een ultieme conceptcar die het perspectief van het merk op toekomstige prestatiekenmerken belichaamt. De ‘Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo’* conceptcar wordt gekenmerkt door duurzame technologie en racewagendesign die het toekomstige potentieel van Hyundai N in de verf zetten. Met dit nieuwe concept haalt Hyundai Motor de banden met zijn fans en de online community aan door Hyundai’s passie en performance toegankelijk te maken voor miljoen mensen over de hele wereld.  

Tot slot kan de bezoeker van het salon ook de Hyundai RM15 conceptcar ontdekken, die een uitdrukking wil zijn van de passie die het merk voor prestaties koestert en een voorsmaakje geeft van hoe bestuurdergerichte technologieën van Hyundai N er in de productiefase uit kunnen zien. De conceptcar met centraal gemonteerde 2.0 van 300 pk ondergaat verdere ontwikkeling en biedt een blik op hoe high-performance technologie op diverse opwindende manieren kan worden toegepast op de auto’s van Hyundai.

De persconferentie van Hyundai Motor vindt plaats op dinsdag 15 september 2015 om 11:30 (CET) in hal 6.

* Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo: Dit concept is een nieuw project van Hyundai Motor dat exclusief gebruikt wordt voor de PlayStation®’ Gran Turismo-videogames.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be