Hyundai op het Salon van Brussel 2020

Hyundai op het Salon van Brussel 2020

‘Experience progress’

  • Belgische première voor de nagelnieuwe Hyundai i10
  • Avant-première van de Hyundai i10 N Line
  • ‘Experience progress’ : het meest complete gamma aan technologieën

 Kontich – 15 december 2019  

Van 9 tot 19 januari verwelkomen de paleizen van Brussels Expo een nieuwe editie van de Brussels Motorshow. Op zijn 1.500 m² grote stand toont Hyundai het breedste gamma aandrijftechnologieën van de hele automarkt. Benzine en diesel maken daar natuurlijk deel van uit, maar ook mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid, 100% elektrisch én brandstofcel op waterstof maken vandaag al deel uit van het aanbod bij de Zuid-Koreaanse constructeur.

Voeg bij dat alles ook nog een Belgische première voor de nagelnieuwe Hyundai i10, een avant-première van de N Line-versie van diezelfde i10 én natuurlijk de spectaculaire i20 WRC van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, en een bezoek aan Paleis 6 wordt zeer zeker de moeite waard.

Belgische première – Hyundai i10  

  • De jongste generatie van Hyundai’s stadsauto is een volledig uitgerust instapmodel voor de Hyundai-familie, gelanceerd met de slagzin ‘Go Big’.
  • nieuw, dynamisch design dat zijn levendige en actieve karakter in de verf zet
  • uitgebreide connectiviteit en Hyundai’s actieve veiligheidspack SmartSense
Story image

 

Hyundai i10 N Line ​  

  • de vierde Hyundai in de N Line, na de i30, i30 Fastback en Tucson
  • méér dan louter esthetisch : N Line-elementen buiten en binnenin, maar ook een volledig nieuwe motor!
Story image

 

‘Experience Progress’… de technologische voorsprong van Hyundai 

De problematiek is intussen ruim bekend: de Belgische automobilist stelt zich tienduizend vragen over zijn mobiliteit en de plaats die zijn auto daarin krijgt. Op zijn stand op het Salon van Brussel wil Hyundai daarom in de eerste plaats geruststellen. En dat doet het merk door, heel eenvoudig, zeven antwoorden te bieden op die karrenvracht aan vragen: benzine, diesel, mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid, 100% elektrisch en brandstofcel op waterstof.  Zeven verschillende technologieën dus. Maar vooral: zeven technologieën die vandaag allemaal deel uit maken van het gamma van Hyundai, dat daarmee meteen de uitgebreidste keuze van de hele autowereld biedt.

Story image
Download hier het volledige persbericht 191215-Hyundai-BMS2020_NL.pdf - 161 KB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich