Hyundai wordt sponsor van KAS Eupen-elftal

Hyundai Belgium tekent sponsorovereenkomst met Eupen. Het logo van het merk zal zichtbaar zijn op de shirts van de A-ploeg en in het thuisstadion.

Met dit partnership wordt Hyundai één van de belangrijkste sponsors van KAS Eupen. Het Hyundai-logo zal dan ook op de shirts van het eerste elftal prijken.

Ook in en rond het thuisstadion zal Hyundai duidelijk zichtbaar zijn en vanzelfsprekend zullen medewerkers en verschillende spelers met een Hyundai gaan rijden. Hyundai levert dan ook meer dan 40 wagens aan de club, de spelers en het bestuur.

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belux, vindt deze samenwerking een logische stap; “Hyundai is al geruime tijd main-partner van het FIFA WK en EK, en dat zal nog enige tijd het geval zijn. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we onze naam verbinden aan een eersteklasseclub in de Belgische competitie. Ik ben ervan overtuigd dat KAS Eupen, net als Hyundai overigens, heel veel potentieel heeft en we hebben als nieuwe partner dan ook het volste vertrouwen in de sportieve resultaten van de club. KAS Eupen is een echte ‘challenger’ die hogerop wil. Die filosofie deelt de club met Hyundai.”

KAS Eupen is een echte ‘challenger’ die hogerop wil. Die filosofie deelt de club met Hyundai.

Christophe Henkel, Algemeen Directeur bij KAS Eupen is eveneens heel tevreden met het nieuwe partnership: “Wij zijn heel erg blij met deze overeenkomst met Hyundai Belux. Het is voor ons in de eerste plaats een blijk van vertrouwen in onze club en in het groeipotentieel dat Eupen uitstraalt. Dit is een hele mooie deal, waar beide partijen alleen maar beter kunnen van worden. Onze verhalen lopen overigens parallel. Hyundai is aan een enorme opmars bezig en wij zijn dat met Eupen ook van plan. Zoiets kunnen we alleen maar als een win-win situatie bestempelen.”

Deze deal is er ook gekomen dankzij de sterke ondersteuning van de lokale Hyundai-verdeler in de Oostkantons. Garage Johnen was eerder al sponsor van de jeugdwerking bij KAS Eupen. Deze nieuwe ondersteuning vanuit het invoerderschap naar het eerste elftal toe, beklemtoont de positieve uitstraling die er reeds was vanuit de samenwerking tussen KAS Eupen en Garage Johnen.

Grootste  Aziatische  merk

Het Zuid-Koreaanse merk Hyundai is een wereldspeler van formaat. Het is de 5de grootste autoconstructeur ter wereld en beschikt ook over verschillende Europese fabrieken en researchcentra. Ook op de Belgische markt is de opkomst van het merk de laatste jaren opmerkelijk. De officiële Febiac-cijfers (inschrijvingen van nieuwe wagens) liegen er niet om; Hyundai is al geruime tijd met voorsprong het grootste Aziatische merk op de Belgische markt. Met niet minder dan 16 modellen in het gamma, en nog talrijke productlanceringen in de pijplijn voor de komende 2 à 3 jaar, belooft Hyundai deze opmars nog verder te zetten.

KAS-Eupen-partnership-NL.pdf

PDF - 206 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be