i20 N Line: vernieuwd met sportiever design en verbeterde functies

i20 N Line: vernieuwd met sportiever design en verbeterde functies

  • Hyundai Motor Europe stelt de i20 N Line voor met diverse verbeteringen aan het exterieur en interieur, waaronder kenmerkende N-specifieke designelementen
  • Upgrade-elementen zijn onder andere opnieuw ontworpen 17-duims lichtmetalen velgen, een bijgewerkt radiatorroosterpatroon en exclusieve N Line-bumper en inzetstukken, met negen koetswerkkleuren.
  • Het interieur met N Line stuur, versnellingspookknop, sportpedalen in aluminiumlook en ergonomisch ontworpen sportstoelen, haalt zijn inspiratie uit de motorsport.

Kontich, 13 maart 2024 - Hyundai Motor Europe heeft de nieuwe i20 N Line met een opgewaardeerd uiterlijk aangekondigd. De i20 N Line heeft zowel aan de binnen- als buitenkant opgefriste designelementen om de rijervaring nog te verbeteren met zijn strakke en moderne uiterlijk. De sportieve versie van het i20-model zal in april in productie gaan.

Op het eerste gezicht

De nieuwe i20 N Line presenteert een reeks nieuwigheden met een sportieve toets aan de buitenkant. Deze verbeteringen omvatten een nieuw ontworpen set lichtmetalen 17-duimswielen en een vernieuwd radiatorrooster. Daarnaast voegen N Line-specifieke designelementen zoals de bumper en inzetstukken een opvallende flair toe aan het uiterlijk van de auto. Dit model biedt keuze uit negen koetswerkkleuren, waaronder vier nieuwe opties: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl en Lucid Lime Metallic.

Bestuurders die in het interieur stappen, zullen meteen de veelkleurige sfeerverlichting opmerken, die een dynamische ambiance creëert die het sportieve karakter van de auto aanvult. Voor optimaal zicht en gemak voor de passagiers is er bovendien nieuwe LED-verlichting toegevoegd.


N Line

Het nieuwe i20 N Line-model belichaamt de kenmerkende N-specifieke designelementen die zorgvuldig zijn vervaardigd om zowel de rijervaring als de visuele aantrekkingskracht te verhogen. Zo siert het iconische N Line-logo het radiatorrooster, waardoor de auto nog prominenter aanwezig is. Binnenin ademt het interieur een autosportgeïnspireerde sfeer uit met bedieningselementen en accenten in opvallend rood en metaal. Het exclusieve N Line-stuurwiel, compleet met geperforeerd leder en exclusieve rode stiksels, versterkt zowel de dynamische esthetiek als de grip van de bestuurder. Dit wordt aangevuld door de speciaal ontworpen versnellingspookknop met luxueuze lederen inleg, opvallende rode accenten en het prominente N-logo, die als blikvanger in het interieur fungeert. Daarnaast accentueren de antislip sportpedalen in aluminium-look en de contrasterende stiksels in het interieur op subtiele wijze het high-performance design van de N Line, terwijl de sportieve stoelen met ruime neksteun en zijkussens zowel controle als comfort bieden tijdens het rijden.

De aantrekkingskracht van het i-bereik

De i20 N Line geeft voorrang aan stijl zonder afbreuk te doen aan veiligheid en connectiviteit door een uitgebreid veiligheidspakket met connectiviteitsfuncties van topklasse, waaronder Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) en Lane Following Assist (LFA) voor meer veiligheid. Optionele veiligheidssystemen zoals Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA) bieden extra zekerheid. De Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC) past de snelheid aan voor veiliger rijden op de snelweg. Net als de standaard i20-modellen beschikt de nieuwste i20 N Line-variant over identieke verbeteringen, waaronder een fris logodesign, USB type-C, de tweede generatie eCall op basis van het 4G-netwerk en Over-the-Air (OTA) kaartupdates.

Het i-gamma van Hyundai, waaronder de i10, i20 en i30, blijft een populaire keuze voor klanten in Europa. Het belichaamt kwaliteiten als uitmuntendheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid die tegemoetkomen aan een breed scala van klanten in hun dagelijkse routines. Met voortdurende verbeteringen, zoals de toevoeging van de nieuwe N Line-variant, is de i-range geëvolueerd naar dynamische designelementen, geavanceerde connectiviteitsopties en een streven naar toegankelijkheid en comfort, waardoor zijn aantrekkingskracht in de loop der tijd verder is versterkt.

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich