IONIQ 5

IONIQ 5

Versies en prijzen voor Belux bekend

Kontich – 12 maart 2021

Hyundai Belux geeft vandaag een eerste inkijk in het gamma en de prijslijsten van de IONIQ 5, die eind februari zijn digitale wereldpremière beleefde.

Het gamma van IONIQ 5 krijgt ook een eigen indeling, gebaseerd op drie fundamentele keuzes:

  • Batterij van 58 of 72,6 kWh
  • Aandrijving met één motor op de achterwielen of met twee motoren en vierwielaandrijving
  • Uitrustingsniveau ‘Core’ of ‘Balance’

De batterij van 58 kWh is enkel beschikbaar met achterwielaandrijving en levert dan 170 pk. Bij de grotere 72,6 kWH-batterij kan de klant kiezen tussen achterwielaandrijving (met 218 pk) of vierwielaandrijving (met maar liefst 305 pk). De cijfers over het rijbereik zijn op vandaag nog in de laatste homologatiefase, maar Hyundai mikt voor de basisversie al op een rijbereik van meer dan 380 km, en tot meer dan 450 km voor de versies met de grote batterij.

Vanaf het Core-instapniveau zal de IONIQ 5 al riant uitgerust zijn, met (full LED koplampen, verzonken deurgrepen, volledig digitaal en geconnecteerd interieur; achteruitrijcamera, Highway Driving Assist enzovoort. In de Balance-uitvoering komt daar nog een heleboel uitrusting bovenop, én krijgt de klant de keuze tussen de versies Vision (met panoramisch glazen dak) of Solar (met ingebouwde zonnepanelen die de V2L-functie (Vehicle to load) mogelijk maken.

De prijzen, inclusief BTW:

Story image

Vanaf 15 maart kan de IONIQ 5 bij dealers besteld worden. De eerste auto’s worden tegen de zomer in de showrooms verwacht.

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich