Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

 • Hyundai Motor onthult de volledig nieuwe Kona Electric N Line - een fascinerende mix van elektrisch en sportief design.
 • De nieuwste versie heeft opvallende N Line-specifieke elementen voor klanten die zich willen onderscheiden van de massa
 • N Line voor het eerst beschikbaar voor elke aandrijflijnversie van de gloednieuwe Kona

Offenbach, 10 januari 2024 - Hyundai Motor Europe maakt zijn bestverkopende elektrische auto nog sportiever. Kona Electric wordt de eerste Hyundai EV die de sportieve N Line-behandeling krijgt.

De Kona Electric N Line heeft een sportief en dynamisch design, en behoudt zijn indrukwekkende prestaties en rijbereik. Klanten die op zoek zijn naar zowel stijl als duurzaamheid - en naar de beste binnenruimte in zijn klasse die de opgewaardeerde, volledig nieuwe Kona biedt - kunnen nu hun SUV nog verder individualiseren.

N Line specifieke ontwerpelementen

Tot de belangrijkste kenmerken van de Kona Electric N Line behoren unieke bumpers voor- en achteraan, stijlvolle zijskirts en een set speciale 19-duims wielen, ontworpen om de sportieve uitstraling van het model te benadrukken. Het koetswerk is voorzien van exclusieve N Line badges, die het gedurfde karakter van het model kracht bij zetten.

De Kona Electric N Line is uitgerust met sportzetels met N Line-logo en rode contrasterende stiksels, die een meeslepende en dynamische rijomgeving creëren. Extra rode details op het stuurwiel en dashboard dragen bij aan de unieke esthetiek van het interieur van de N Line, zonder afbreuk te doen aan comfort en functionaliteit.

Kenmerken N Line:

 • Agressiever, sportiever voor- en achterontwerp
 • Speciale EV N Line voor- en achterbumper
 • Glanzend zwarte zijspiegels
 • Speciaal N Line stuurwiel
 • N Line exclusieve metalen pedalen
 • Zwarte hemelbekleding
 • Speciale 19-inch lichtmetalen velgen, exclusief N Line-design
 • Speciale N Line-stoelen met rood contraststiksel


​De productie van de Kona Electric N Line staat gepland voor februari 2024 en zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 op de Europese wegen verschijnen. De lanceringskleur, Serenity White Pearl, vormt de basis voor een gedurfde en stijlvolle entree in het segment van volledig elektrische SUV's.Hyundai voorziet de N Line-behandeling op elke aandrijflijnvariant van de volledig nieuwe Kona, waardoor de Kona N Line een veelzijdige en opwindende optie is voor een breed scala aan klanten.

Ongeacht de keuze voor een verbrandingsmotor, hybride of volledig elektrisch, kunnen bestuurders nu genieten van de sportieve en onderscheidende N Line-kenmerken, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor Hyundai's streven naar innovatie en duurzaamheid.

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich