Meer rijplezier met de IONIQ 5 N

Meer rijplezier met de IONIQ 5 N

  • Hyundai Motor demonstreert hoe de eerste EV van Hyundai N het humeur van bestuurders positief kan beïnvloeden
  • Neurowetenschappers meten biologische en neurologische veranderingen bij inwoners van Rjukan, Noorwegen, tijdens testritten met IONIQ 5 N
  • Experiment wordt uitgevoerd in februari 2024

Offenbach, 16 januari 2024 - Hyundai Motor demonstreert hoe het rijden met de gloednieuwe IONIQ 5 N bestuurders kan prikkelen. In een nieuw experiment zal de eerste high-performance elektrische auto van het bedrijf bewijzen dat het niet alleen een alledaagse sportauto is, maar dat het ook het humeur van bestuurders een boost kan geven.

Bestuurders vol spanning

Vijf dagen lang, in het midden van de winter, wordt de gloednieuwe IONIQ 5 N naar het Noorse Rjukan gebracht, één van de donkerste plekken van Europa. Daar krijgt een selecte groep inwoners de kans om opwindende testritten te maken in de IONIQ 5 N.

Het bedrijf doet neurowetenschappellijk onderzoek door te observeren hoe het rijden in de volledig elektrische sportwagen een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Voor en na elke testrit zal een neurowetenschapper de biologische en neurologische veranderingen van de bestuurders meten. Voor het eerst zullen wetenschappelijke gegevens de bewering staven dat klanten met de IONIQ 5 N 'nooit alleen maar rijden'.

"Dit experiment is uniek. In samenwerking met een neurowetenschapper zal Hyundai bewijzen hoe de volledig elektrische en high-performance rijervaring van de gloednieuwe IONIQ 5 N de opwinding bij bestuurders kan stimuleren - zelfs tijdens de donkerste winters," zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing, Product & PR bij Hyundai Motor Europe. "Dit experiment onderstreept de toewijding van Hyundai om niet alleen tegemoet te komen aan de pragmatische mobiliteitsbehoeften van onze klanten, maar ook om met innovatie in te spelen op hun emotionele aspiraties."

Het experiment vindt plaats in februari, en een website met meer info over het project wordt weldra bekend gemaakt.

Disclaimer: CO2- en emissiegegevens

  • De Hyundai IONIQ 5 N is momenteel niet te koop. Het elektriciteitsverbruik en de CO2-waarden voor dit model zijn nog niet vastgesteld.

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich