Nicolas Dewever benoemd tot Sales Manager Hyundai Belux

Vanaf 1 oktober aanstaande neemt Nicolas Dewever een nieuwe rol op als Sales Manager van Hyundai Belux. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie aan Kris Meylemans, Country Manager Hyundai Belux.

Nicolas is sinds 2016 aan de slag bij Astara Western Europe in verschillende functies die After Sales gerelateerd waren. In zijn laatste functie van Head off Service Astara, was hij verantwoordelijk voor het belangrijke transitietraject waarbij de Service-operaties gegroepeerd en gestroomlijnd werden voor 6 merken binnen Astara Belux.

Met zijn overstap naar de Sales afdeling keert Nicolas terug naar een oude liefde (hij was in het verleden reeds verkoop verantwoordelijke bij een ander automerk). Als Sales Manager van Hyundai zal hij meteen kunnen beschikken over een sterk geëlektrificeerd gamma dat binnenkort nog wordt uitgebreid met nieuwe modellen zoals de Ioniq 6. Er staan verder nog tal van uitdagende projecten in de steigers die alles te maken hebben met de evolutie van de automotive omgeving. Zo zal hij mee vorm geven aan initiatieven rond digitalisatie, alternatieve mobiliteitsvormen en de evolutie van het netwerk.

Story image

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich