Nieuw logo Wit-Gele Kruis siert de 1.000ste (eerste New Generation) Hyundai i20 die afgeleverd wordt.

Wit-Gele Kruis Limburg neemt eerste New Generation i20 in ontvangst, meteen de 1.000ste wagen die het Zuid-Koreaanse merk aflevert.

 

  • Wit-Gele Kruis Limburg neemt eerste New Generation i20 in ontvangst, meteen de 1.000ste wagen die het Zuid-Koreaanse merk aflevert.
  • Nieuw logo siert voor de eerste maal de herkenbare witte wagens.
  • Nog 165 nieuwe wagens zullen geleverd worden dit jaar.
  • Meer dan 15,5 miljoen kilometer afgelegd in 2014.

Hyundai levert al sinds 2013 de polyvalente en betrouwbare i20 aan het Wit-Gele Kruis. De organisatie koos de i20 omwille van zijn comfort, veiligheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met het uitgebreide garantiepakket van 5 jaar met onbeperkte kilometers. Bijna 2 jaar na de eerste levering heeft Hyundai de 1.000ste wagen geleverd. Een belangrijke gebeurtenis want de levering valt samen met de lancering van het nieuwe logo van het Wit-Gele Kruis.

Dynamisch logo op dynamische wagen

Het brave, eerder oubollige logo van het Wit-Gele Kruis Limburg veranderde in een dynamisch, hedendaags ontwerp. Ook het kruis in het logo werd onder handen genomen. Luc Bijnens (algemeen directeur van Wit-Gele Kruis Limburg) licht toe: “Het Wit-Gele Kruis is een professionele, dynamische en warme organisatie en dit nieuwe logo straalt dat helemaal uit. Als je het logo goed bekijkt zal je ook merken dat er een witte weg door ons vernieuwde kruis loopt. Deze weg symboliseert ons continue ‘onderweg zijn’. Dat is letterlijk het geval: onze verpleegkundigen zijn dagelijks onderweg naar hun patiënten. In 2014 hebben ze niet minder dan 15.554.290 km afgelegd met de Hyundai i20”.

Het Wit-Gele Kruis nodigt trouwens iedereen uit om hen te laten weten wat je van hun nieuwe logo vindt. Dat kan via hun pagina’s op Facebook, Twitter en LinkedIn en via http://reactielogo.wgkl.be.

Nog 165 nieuwe i20 dit jaar te leveren

Thuisverpleegkundige Vicky Leysen is de eerste gelukkige die vanaf midden juni met de eerste New Generation i20 zal rijden. Ze kon al eens testrijden met de i20 1.1 CRDi en vroegen haar mening over de nieuwe auto: “Wauw, wat een toffe wagen. Hij rijdt vlot en soepel, maar voelt toch betrouwbaar aan. De bestickering met het nieuwe logo is knap gedaan: niet te druk, maar toch een heel andere look. Ik kan al niet meer wachten tot ik hem in gebruik mag nemen!” Hyundai zal in 2015 nog 165 nieuwe i20’en leveren aan het Wit-Gele Kruis Limburg.

Link persbericht Wit-Gele Kruis Limburg.

Persbericht-WGK-New-i20.pdf

PDF - 67 Kb

WGK-new-i20-NL.pdf

PDF - 53 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be