Nieuwe Hyundai i20

Nieuwe Hyundai i20

Emotioneel design en geavanceerde technologie

  • De nieuwe i20 krijgt een volledig nieuw design, volgens Hyundai’s nieuwe designtaal ‘Sensuous Sportiness’ – een primeur voor het merk in Europa.
  • Hij beschikt over de meest complete connectiviteitsuitrusting in het B-segment en een ongeëvenaard, geavanceerd veiligheidspakket.
  • Voor het eerst beschikbaar als mild hybrid met 48-voltbatterij.
  • Voorgesteld op het internationale autosalon van Genève 2020.

 Offenbach – 19 februari 2020

Hyundai’s volledig nieuwe i20 kreeg een revolutionair en ambitieus design dat perfect aansluit bij de nieuwe designtaal van het merk, ‘Sensuous Sportiness’. Met ongeëvenaarde connectiviteitsfeatures en de meest complete veiligheidsuitrusting in zijn klasse, zet hij de bakens uit in het B-segment. 

De nieuwe i20 is de derde generatie van Hyundai’s succesmodel, dat voor het eerst werd gelanceerd in 2008. Als een van de kernmodellen van het merk staat de i20 voor kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit. Die kernwaarden combineert de nieuwe i20 met een nagelnieuwe en dynamische stijl. De nieuwe i20 zal in Europa in de Hyundai-fabriek van Izmit (Turkije) van de band rollen, en zal worden voorgesteld op het Internationale autosalon van Genève van 2020.

Download hier het volledige persbericht 200219-Reveali20_NL.pdf - 262 KB Video Hyundai_i20_Teaser_HD.mp4 - 204 MB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich