Nieuwe Hyundai i20 Active

Full press kit

Samen met de lancering van de i20 Active introduceert Hyundai ook een nieuwe motor voor de i20-familie. De nieuwe Kappa 1.0 T-GDi-motor, die dynamisme en efficiëntie centraal stelt, is een rechtstreeks ingespoten driecilinder-turbobenzinemotor, die op alle koetswerkversies van de i20 verkrijgbaar is.

Klik hier voor de full press kit
Klik hier voor de prijzen - uitrustingen - technische info van de i20 3- en 5-deurs
Klik hier voor de prijzen - uitrustingen - technische info van de i20 Active

i20-3-en-5-deurs-Prijzen---techniek---uitrusting-NL.pdf

PDF - 1.3 Mb

i20-Active-Prijzen---techniek---uitrusting-NL.pdf

PDF - 962 Kb

i20-Active-presskit-NL.pdf

PDF - 912 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be