Nieuwe Hyundai i30 en i30 Turbo

Performant topmodel voor nieuw i30-gamma, uniek koetswerk- en interieurdesign om sportief karakter te benadrukken.

Drie jaar nadat Hyundai de tweede generatie van de i30 vijfdeurs en break op de Europese markt bracht, introduceert het merk een vernieuwd i30-gamma.

De nieuwe i30 staat vanaf maart 2015 in de showroom en omvat drie koetswerktypes: vijfdeurs, driedeurs en break. Hij onderscheidt zich door een opgewaardeerde stijl, efficiëntere motoren, een nieuwe transmissie, nieuwe veiligheids- en comfortvoorzieningen - plus een nieuw, 186 pk sterk topmodel, de i30 Turbo. Ter gelegenheid van de modelupdate sleutelde Hyundai ook aan de verbruiks- en emissiecijfers, die in het geval van de zuinigste versie werden teruggedrongen tot amper 3,6 l/100 km en 94 g/km.

De New i30 een toonbeeld van Hyundai's streven naar een regionalisering van het productbeleid. De nieuwe i30 werd ontworpen en ontwikkeld in het Europese Technische Centrum in Rüsselsheim (Duitsland) en zal ook in Europa worden gebouwd, meer bepaald in de Hyundai-fabriek van Nošovice in de Tsjechische Republiek.

Klik op de bijlage voor het volledige perscommuniqué.

i30 & i30 Turbo

PDF - 179 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be