Nieuwe Hyundai i40

Op alle vlakken verfijnd om aan de Europese smaak te voldoen. Primeur voor Hyundai: nieuw ontwikkelde zevenversnellingsbak met dubbele koppeling verhoogt efficiëntie en rijcomfort.

Sinds hij in juli 2011 op de markt kwam, heeft de in Europa ontwikkelde i40 het merkimago van Hyundai op het Oude Continent aanzienlijk versterkt. Hij wist klanten in het D-segment te verleiden met een prachtig koetswerk- en interieurdesign, een hoogtechnologische uitrusting en echte topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Voor 2015 introduceert Hyundai zijn opvolger, de nieuwe i40-generatie met opgefriste stijl, opgewaardeerde motoren, een nieuwe transmissie, een verbeterd rijgedrag en tal van nieuwe veiligheids- en comfortvoorzieningen.

Net als de ix35, de compacte SUV van het merk, heeft de i40 een cruciale rol gespeeld in de merkperceptie bij zowel particulieren als fleetklanten. Sinds zijn lancering werden al bijna 100.000 exemplaren van de i40 verkocht, goed voor een marktaandeel van ruim 5 procent in het D-segment.

Klik op de bijlage voor het volledige perscommuniqué.

New-i40-NL.pdf

PDF - 185 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be