Nieuwe Hyundai Ioniq Electric

Nieuwe Hyundai Ioniq Electric

Elektrische Hyundai krijgt belangrijke updates

  • verbeterde batterij van 38,3 kWh: gevoelig meer opslagcapaciteiten autonomie van 311 kilometer (WLTP)
  • meer dan 60.000 verkochte exemplaren sinds lancering in 2016

Amsterdam – 27 augustus 2019 – Hyundai Motor lanceert uitgebreide verbeteringen op het vlak van connectiviteit en design voor zijn nieuwe Ioniq, maar de jongste versie van zijn revolutionaire zuiver elektrische model verdient een bijzondere vermelding.

Bij zijn lancering in 2016 was de Ioniq de eerste auto ter wereld die vanaf het begin aangeboden werd met drie geëlektrificeerde aandrijflijnen: hybride, plug-inhybride en volledig elektrisch. De Ioniq wordt nu al opgewaardeerd, met meer technologische mogelijkheden en een opgefriste look. Hyundai blijft het voortouw nemen wat de mobiliteit van de toekomst betreft, terwijl veel andere constructeurs nog maar net hun eerste ecologische modellen plannen of lanceren. 

De nieuwe Ioniq Electric pakt, samen met de hybride- en plug-inversies, uit met ​ SmartSenseTM actieve- en passieve veiligheidssystemen en ultramoderne infotainmentfuncties. Bovendien werd het design van zowel het koetswerk als het interieur opgefrist, terwijl bestuurders van de nieuwe Ioniq Electric nu ook 36 procent extra energie ter beschikking hebben en zo een realistisch rijbereik genieten van 311 kilometer dankzij een verbeterde batterij van 38,3 kWh.

Download hier het volledige persbericht 190827-IoniqElectric-presslaunch__update_NL.pdf - 829 KB

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich