Nieuwe Sales Director en Fleet Manager bij Hyundai Belgium

Nieuwe Sales Director en Fleet Manager bij Hyundai Belgium

Kris Meylemans wordt als Sales Director verantwoordelijk voor Sales, Fleet en Dealer Development.

Donderdag 8 november 2018 — Hyundai Belgium kondigt enkele belangrijke wijzigingen aan binnen haar salesstructuur. Na een passage van enkele jaren bij de FCA groep, keert Kris Meylemans terug naar Hyundai als Sales Director. Nieuw is dat de departementen Fleet en Dealer Development voortaan binnen één salesstructuur worden ondergebracht waardoor Kris Meylemans de volledige scoop van verkoop en netwerkontwikkeling onder zich krijgt. Hij rapporteert aan Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belgium.

De uitdagingen van Hyundai zijn groot. Het Zuid Koreaanse merk wil zijn positie als grootste Aziatische speler op de Belux-markt bestendigen en heeft daarvoor belangrijke troeven in handen. Vooral de sterke positie van Hyundai in de populaire SUV-segmenten, zullen daarbij helpen.

Nieuwe Fleet Manager

Kaat Van Severen wordt met onmiddellijke ingang benoemd tot nieuwe Fleet Manager en ze zal in haar nieuwe hoedanigheid aan Kris Meylemans rapporteren. Kaat is al lange tijd een vaste waarde binnen het Fleetteam en ze zal nu het voortouw nemen in de verdere expansie van de Hyundai fleetactiviteiten.

De verdere groei van Hyundai binnen de zakelijke doelgroep is belangrijk voor het merk. Met enkele belangrijke nieuwe producten zoals de Ioniq Hybride, Plug-In Hybride, en EV, de Nexo waterstofwagen en de volledig elektrische Kona EV die tot 482 km kan rijden op 1 batterijlading (volgens de strenge WLTP-norm), is het fleet-potentieel alvast duidelijk aanwezig. Ook de nieuwe generatie schone Smartstream dieselmotoren en het ongeëvenaarde garantiepakket van 5 jaar met onbeperkte kilometers, zijn unieke troeven voor de professionele rijders en wagenparkbeheerders.

Kris Meylemans
Kaat Van Severen