Online story: THE EMPTY CAR CONVOY

In de marge van de nakende lancering van de Genesis, de nieuwe premium sedan van Hyundai, heeft het merk een unieke film gemaakt; THE EMPTY CAR CONVOY.

De film belicht enkele veiligheidskenmerken op een unieke manier. Het resultaat is een spraakmakende film van 3 minuten, die (vooral in de States) al meer dan 3 miljoen keer werd gedeeld. De film kan hier gedownload en gedeeld worden: https://www.youtube.com/watch?v=EPTIXldrq3Q

Voor de liefhebbers is er nog een bijkomde film rond “the making off” (achter de schermen): http://youtu.be/ZeqQhJ5qhGU

Genesis-Empty-Car-Convoy-NL.pdf

PDF - 70 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be