Rechtzetting "Hyundai breidt waarborgpakket uit met medische check-up voor bestuurders"

Medische check-up is een aprilvis.

Gisteren publiceerde Hyundai Belux een bericht over de uitbreiding van het waarborgpakket. Klanten wiens auto geniet van het 5 jaar onbeperkte waarborgpakket met gratis jaarlijkse health-check van hun voertuig, zouden zich voortaan ook kunnen aanbieden voor een lichamelijke check-up.

Dat is uiteraard een 1 aprilvis. Vooralsnog blijft Hyundai zich concentreren op de auto zelf. De goede conditie van onze wagens is een belangrijke zorg van Hyundai, het medische aspect van de eigenaars laten we liever over aan de juiste partijen.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich