Ypres Rally 2022 - Review

Ypres Rally 2022 - Review

Twee podiumplaatsen voor Grégoire Munster en Louis Louka

22 augustus 2022

Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) kunnen trots terugblikken op hun Ypres Rally, de negende wedstrijd van het WRC 2022 en de zesde wedstrijd van het Belgische kampioenschap. Twee verschillende kampioenschappen in één en dezelfde rally zorgt voor een uitgebreide boekhouding : in WRC2Junior pakte de Junior Driver van Hyundai Motorsport, omwille van een lekke band op de slotdag, nipt naast de overwinning. In WRC2 eindigden ze knap als vijfde, in het BRC alweer op het podium als derde. Op het einde van een zware wedstrijd als de Ypres Rally twee keer het podium op mogen, zorgt voor een goed gevoel.

In hun eerste grote afspraak na het zomerreces waren Grégoire Munster en Louis Louka zowel op nationaal als op internationaal niveau op de afspraak. Dat laat het beste verhopen voor het verdere verloop van het kampioenschap met later op het jaar nog de WK-rally’s van Griekenland en Spanje, aangevuld met de BRC-rally’s van East Belgian en Spa. Met tien top vier tijden in WRC2 toonde het duo opnieuw hun competitiviteit.

Download hier het volledige persbericht 220822-Ieper-review_NL.pdf - 115 KB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich