Brussels Motor Show: H350 met dubbele Cabine en 6 plaatsen als Wereldpremière

Hyundai H350 licht bedrijfsvoertuig krijgt versie met dubbele cabine en 6 of 7 zitplaatsen.

  • Hyundai H350 licht bedrijfsvoertuig krijgt versie met dubbele cabine en 6 of 7 zitplaatsen.
  • Nu verkrijgbaar met nieuwe Euro 6-motoren met lager verbruik en standaard Active ECO Drive-modus.
  • Nieuwe garantievoorwaarden op maat van de klant: drie jaar garantie zonder kilometerbeperking of nieuwe garantie van vijf jaar en 200.000 kilometer.
Twee jaar na zijn debuut op de Brussels Motor show van 2015 stelt Hyundai de nieuwe Hyundai H350 voor. De H350 is het eerste lichte bedrijfsvoertuig dat Hyundai in Europa lanceerde in het segment van de grote bestelwagens. In Wereldpremière lanceert Hyundai Belux nu de 6-seater versie met dubbele cabine. Een 7-zittervariant behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Vernieuwde motoren voor meer efficiëntie en standaard Active Eco Drive-modus

De krachtige 2,5 liter grote turbodieselmotor voldoet nu aan de Euro 6-norm en werd nog verbeterd voor een grotere efficiëntie, waarbij het brandstofverbruik tot 4,4% lager ligt door het gebruik van Selectieve Katalytische Reductietechnologie (SCR), bovenop verbeteringen aan de basismotor zoals een oliepomp met variabele sturing. In combinatie met zijn handgeschakelde zesversnellingsbak en achterwielaandrijving levert de H350 een voor zijn klasse ongeziene rijdynamiek en efficiëntie. Vanaf nu is de Active Eco Drive-modus ook standaard. Die maakt een verdere daling van het brandstofverbruik mogelijk door de motoreigenschappen aan te passen aan het actuele rijgedrag. Nieuw in het aanbod is de 170 pk versie op de lange varianten.

Nieuw garantieaanbod op maat om tegemoet te komen aan de noden van iedere klant

Hyundai Motor biedt zijn unieke garantieaanbod op de lichtebedrijfsvoertuigenmarkt uit door klanten de keuze te laten tussen de drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en vijf jaar garantie beperkt tot 200.000 kilometer. Hierdoor biedt Hyundai Motor een oplossing voor verschillende behoeften. Of de klant nu pakjesdiensten verzorgt over lange afstanden of als lokale ondernemer vooral plaatselijk actief is, hij kan steeds de voor hem optimale waarborgkeuze maken.

Het unieke aanbod van Hyundai Motor voor de Europese bestuurders van lichte bedrijfsvoertuigen werd ook opgemerkt door de jury van de International Van of the Year, die de H350 op de shortlist plaatste als een van de vijf finalisten voor de prestigieuze Van of the Year 2017-verkiezing.

De grootste laadruimte van zijn klasse, personenwagencomfort en uitstekende veiligheid

De nieuwe Hyundai H350 pakt uit met een volledig nieuw productontwerp. Hij beschikt over heel wat belangrijke troeven om tegemoet te komen aan de noden van Europese klanten, waaronder een op de bestuurder gericht, ruim interieur van topkwaliteit dat het comfort en de uitrusting biedt van een personenwagen. Daarenboven gaat de bestelwagenuitvoering prat op een laadvermogen tot 1.320 kg en kan hij tot vijf europaletten vervoeren dankzij zijn laadruimte die de grootste is binnen het segment van de zes meter lange bestelwagens.

Met de H350 introduceert Hyundai Motor slimme technologieën en personenwagencomfort in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen, met onder meer een gebruiksvriendelijke snelheidsregelaar, een achteruitrijcamera, een parkeerhulpsysteem en een regensensor die de ruitenwissers automatisch activeert.

Een ander belangrijk kenmerk van de H350 is zijn hoge veiligheidsniveau. Het Vehicle Dynamic Control System combineert tot negen elektronische systemen die de bestuurder bijstaan en beschermen, waaronder een koprolbescherming, noodstopsignaal, motorsleepmomentregeling en een systeem dat waarschuwt bij het onvrijwillig verlaten van de rijstrook.

De Hyundai H350 - gebouwd in Europa voor Europa

De Hyundai H350 wordt in Europa gebouwd voor Europese klanten, en biedt een uitzonderlijke kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor zijn geld. De nieuwe en innovatieve assemblagelijn in Bursa (Turkije) maakt gebruik van sterk geautomatiseerde productietechnologieën. De H350 wordt gebouwd op een assemblagelijn in U-vorm, die een hoge productiekwaliteit garandeert en tegelijk de flexibiliteit biedt die nodig is voor het bouwen van de drie verschillende versies van de H350: bestelwagen, bus en chassis-cabine.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich