De All-New Kona Electric

De All-New Kona Electric

Een auto zonder compromissen.

Maandag 5 maart 2018 —

  • Met de All-New Kona Electric brengt Hyundai Motor de eerste volledig elektrische subcompacte SUV op de Europese markt.
  • De nieuwe elektrische Kona sluit geen compromissen en combineert de vooruitstrevende vormgeving van Hyundai’s SUV’s met een emissieloze elektrische aandrijving.
  • De aandrijving van de nieuwste milieuvriendelijke Hyundai wordt geleverd in twee verschillende versies, met een indrukwekkend rijbereik tot 482 kilometer.
  • De eerste zuiver elektrische subcompacte SUV valt op door de unieke vormgeving van het exterieur, met zijn gesloten grille, en door een afzonderlijke middenconsole in het interieur voor de shift-by-wire-module. Daarmee kan de bestuurder intuïtief elektronisch schakelen.
  • De All-New Kona Electric krijgt dezelfde expressieve vormgeving en onverschrokken allure als de versie met verbrandingsmotor.
  • Binnenin is de All-New Kona Electric ruim, heel flexibel en dus uiterst geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Het nieuwe 7” grote ‘supervision cluster’ geeft relevante rij-informatie weer, die het aanvullende head-updisplay rechtstreeks in het blikveld van de bestuurder projecteert.
  • De All-New Kona Electric is uitgerust met een brede waaier aan actieve veiligheidsvoorzieningen, die Hyundai ‘SmartSense’ noemt.
“Hyundai Motor is nu al marktleider in de mobiliteitsoplossingen van morgen,” stelt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product van Hyundai Motor Europe. “Door onze All-New Kona Electric te lanceren, stellen we onze ambitieuze strategie voor een milieuvriendelijke auto op de voorgrond. Dit is een auto zonder compromissen: het koetswerk van een SUV gecombineerd met elektrische mobiliteit. Hij toont het progressieve karakter van Hyundai. Met Hyundai Motor zitten we nu al in de toekomst !”

Klik hier voor het volledige persbericht.

All-New Hyundai Kona Electric – Performance

All-New Hyundai Kona Electric – Product Highlights

Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric
Hyundai KONA electric