De nieuwe generatie Hyundai Santa Fe

De nieuwe generatie Hyundai Santa Fe

Met zorg voor zijn inzittenden.

  • De New Generation Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met de beste veiligheidsuitrusting in zijn segment en uitzonderlijk veel ruimte.
  • Deze vierde generatie van de Santa Fe bouwt voort op de sterke SUV-traditie van het merk, dat in Europa al meer dan 1,5 miljoen SUV’s verkocht.
  • De D-SUV van Hyundai heeft een expressieve, krachtige neus met de nieuwe identiteit van de SUV-familie, de opvallende dubbele koplampen en de Cascading Grille.
  • De innovatieve veiligheidskenmerken onderstrepen hoe Hyundai hoogstaande technologie toegankelijker maakt.
  • Hyundai ontwikkelde met Rear Occupant Alert intern een primeur in de industrie: het controleert de achterzetels en detecteert of er passagiers zijn blijven zitten wanneer de bestuurder uitstapt.
  • Dankzij HTRAC, de variabele koppelbesturing, blijft de wagen wendbaar en kan het koppel beter worden benut naargelang de grip van de wielen en de snelheid van het voertuig.
Klik hier voor het volledige persbericht.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich