De nieuwe Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe

Een hele reeks premium vernieuwingen

  • nieuwe Santa Fe toont een robuust maar ook luxueus design
  • voor het eerst ook hybrid en plug-in hybrid
  • eerste Europese Hyundai op het nieuwe platform van de derde generatie
  • bij ons op de markt vanaf het najaar van 2020

Offenbach / Kontich – 3 juni 2020

Hyundai Motor heeft de eerste beelden getoond van de nieuwe Santa Fe. De opgewaardeerde versie van het vlaggenschip onder de Europese SUV’s van Hyundai biedt een reeks premium updates en nieuwe hybride en plug-in hybride aandrijflijnen. Hij is bovendien de eerste in Europa die gebruik maakt van Hyundai’s voertuigplatform van de derde generatie, wat resulteert in verbeterde prestaties, efficiëntie en veiligheid.

Deze aangescherpte kwaliteiten komen er op het moment dat Hyundai’s langstlopende SUV-model zijn 20ste verjaardag viert. Hij is al sinds 2001 op de markt in Europa en werd geprezen voor zijn comfort, genereuze binnenruimte, uitgebreide standaarduitrusting en functionele interieurdesign. De nieuwste aanpassingen maken van de nieuwe Santa Fe een nog meer premium keuze voor zijn kopers. Naast voor het eerst de mogelijkheid om te kiezen voor hybride en plug-in hybride aandrijflijnen, krijgt de nieuwe Santa Fe een krachtig en karakteristiek design, bovenop een reeks nieuwe snufjes op het vlak van techniek en veiligheidsuitrusting. 

“We hebben de nieuwe Santa Fe gemoderniseerd met premium elementen en een aantrekkelijke look,” zegt SangYup Lee, Executive Vice President & Global Head van het Hyundai Design Center. “De krachtige lijnen die van de ene naar de andere kant en van vooraan naar achteren strekken, geven de Santa Fe een robuuste en toch verfijnde look die SUV-kopers willen. Daarnaast bieden we heel wat kwaliteiten en functionaliteiten om een echt familiegerichte SUV te creëren die een plezier is om mee te rijden.”
Download hier het volledige persbericht met extra informatie 200603-SantaFeReveal_NL.pdf - 268 KB Download hier de videobeelden New Hyundai Santa Fe Highlightclip May2020.mp4 - 314 MB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich