Een auto voor iedereen: de nieuwe Hyundai i30-generatie

De nieuwe i30-generatie verenigt al het DNA van Hyundai Motor tot een coherente en tijdloze wagen die inspeelt op ieders behoeften: sportief, praktisch, elegant... Hij kan tevens als eerste Hyundai ter wereld beschikken over de 1.4 T-GDI-motor met 140 pk.

De nieuwe Hyundai i30-generatie verenigt al het DNA van Hyundai Motor en vertegenwoordigt alles waar het merk in Europa voor staat. Met de nieuwe i30-generatie, die begin 2017 verkrijgbaar wordt, wil Hyundai Motor een antwoord bieden op de veranderende hedendaagse waarden en verwachtingen van klanten op het gebied van technologische oplossingen, individuele stijl en flexibiliteit.

Klik hier voor de volledige presskit.

New-i30-NL.pdf

PDF - 358 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be