Een veelbelovende start van het WRC seizoen voor Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe

Een veelbelovende start van het WRC seizoen voor Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe

Rally van Monte Carlo

  • Hyundai Motorsport heeft een belangrijke podiumplaats behaald in de Rallye Monte-Carlo, waarmee het FIA World Rally Championship (WRC) van 2023 positief van start is gegaan.
  • Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe eindigden de rally over 18 etappes als derde in het algemeen klassement en toonden een solide tempo ten opzichte van de concurrentie, inclusief twee etappe-overwinningen.
  • Dani Sordo/Cándido Carrera en Esapekka Lappi/Janne Ferm boekten tijdens het weekend vooruitgang en beide teams sloten het evenement optimistischer af dan ze begonnen waren.

Monte-Carlo, Monaco, 22 januari 2023 - Hyundai Motorsport heeft zijn 2023 FIA World Rally Championship (WRC) seizoen geopend met een podiumplaats en een finish met drie auto's in de uitdagende Rallye Monte-Carlo ronde.

Thierry Neuville en bijrijder Martijn Wydaeghe verstevigden de top drie positie die ze sinds vrijdag in handen hadden, nadat ze in het weekend een bemoedigende snelheid en betrouwbaarheid hadden laten zien. Het duo doorbrak het gevestigde peloton op zaterdag door twee ritzeges te pakken en zo aanspraak te maken op het podium. Met de derde plaats voor het Belgische duo begint het tiende seizoen van Hyundai Motorsport in het WRC goed op een etappe waarmee het team het twaalf maanden geleden net wat moeilijker had.

Het vervolg van het perbericht leest u hier

2023 Rally Monte Carlo Final.pdf 1 MB

 

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich