Eerste blik op SEVEN van Hyundai

Eerste blik op SEVEN van Hyundai

Concept voor nieuwe, elektrische SUV

  • SEVEN concept blikt vooruit op design en technologie van Hyundai Motor’s toekomstige, elektrische SUV
  • Nieuwe SUV, helemaal elektrisch ontwikkeld, met optimale interieurarchitectuur voor een premium lounge-ervaring
  • Hyundai stelt SEVEN concept voor tijdens de persconferentie op AutoMobility in Los Angeles, op 17 november

SEOUL/FOUNTAIN VALLEY, 4 november 2021 – Hyundai Motor Company toont de eerste beelden van een strak gelijnde en ruime SEVEN, een concept van een volledig elektrische SUV, die later deze maand onthuld wordt op AutoMobility in Los Angeles.

SEVEN blikt vooruit op de toekomst van Hyundai Motor in design en technologie voor elektrische mobiliteit, en hint al naar een nieuwe SUV in de IONIQ-modellijn. Die wijdt het merk volledig aan elektrische auto's op batterijen.

Story image

De eerste beelden tonen een design waar de vorm in het teken staat van gebruiksvriendelijkheid, en dat radicaal afwijkt van de vroegere designtaal voor auto's met een verbrandingsmotor. In de lichtsignatuur verschijnen opnieuw de Parametric Pixels, een technologie die ook al gebruikt wordt op de IONIQ 5 en de analoge wereld verbindt met de digitale.

Binnenin toont SEVEN een premium en personaliseerbare lounge-sfeer, die verderbouwt op het idee van IONIQ 5. Voor de bekleding gebruikt Hyundai opnieuw ecologische materialen die voor een nieuwe beleving aan boord zorgen.

Story image

Hyundai onthult SEVEN in wereldpremière op 17 november, tijdens een persconferentie op AutoMobility LA in de Verenigde Staten. Die persconferentie wordt wereldwijd online uitgezonden, waarna het grote publiek de nieuwe concept car kan ontdekken, van 19 tot 28 november in het LA Convention Center. ​

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich