Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Stijlvolle nieuwkomer in het gamma

  • Hyundai onthult de volledig nieuwe Bayon, een nieuwe B-segment SUV
  • Bayon krijgt een compact exterieur, een ruim interieur en een reeks geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsfeatures

 

Offenbach/Kontich, 2 maart 2021 – Hyundai Motor heeft de Hyundai Bayon onthuld, een volledig nieuwe crossover SUV die specifiek voor Europa ontworpen is. Als B-segment SUV wordt Bayon het nieuwste en meest compacte lid van de groeiende SUV-familie van Hyundai.

De volledig nieuwe Bayon krijgt een compact exterieur, een ruim interieur en een lange lijst van intelligente veiligheids- en connectiviteitsfeatures die hem onderscheiden van de rest van zijn segment. Daarmee democratiseert Bayon technologie, en maakt hij hightech veiligheids- en connectiviteitsfeatures bereikbaar voor iedereen.

In lijn met de bestaande namenstrategie voor de SUV’s van Hyundai, is de benaming Bayon geïnspireerd door een populaire toeristische bestemming: Bayonne, de hoofdstad van het Franse Baskenland en één van de mooiste bestemmingen in het Zuidwesten van Frankrijk. Aangezien Bayon ontworpen werd om in te spelen op de vereisten van de Europese markt, besloot Hyundai hem ook een Europese naam te geven.

Met de komst van de Bayon heeft Hyundai nu 7 nieuwe of vernieuwde modellen gelanceerd in amper 12 maanden – of 20 wanneer alle koetswerktypes en aandrijfvariaties meegeteld worden. Daarmee was 2020 een recordjaar voor de expansie van het modellenaanbod.

Download hier het persbericht met alle informatie 210302-BayonReveal_NL.pdf - 400 KB Download hier de highlight-video. all-new Hyundai Bayon Footage.mp4 - 301 MB

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich