Hyundai Belux mee in de bres voor nette stranden

Hyundai Belux mee in de bres voor nette stranden

Kontich, 10 februari 2023. In het kader van de inspanningen die Hyundai wereldwijd doet om te helpen de zeewateren afvalvrij te maken, draagt ook Hyundai Belux zijn steentje bij. De Belgische invoerder doet dat door steun te verlenen aan de “Eneco Clean Beach Cup” én ook zelf de handen uit de mouwen te steken tijdens dit opruimevent op zondag 26 maart 2023.

Door de internationale samenwerking tussen Hyundai en de organisatie Healthy Seas werd tijdens het afgelopen jaar al 78 ton plasticafval uit de zee gehaald bij verschillende opruimacties. Een deel van dat plasticafval wordt trouwens bewerkt om gebruikt te kunnen worden als milieuvriendelijke bekleding (Econyl) in een aantal auto’s van het merk, waaronder de 100% elektrische IONIQ 5.

Hyundai Belux levert nu ook in ons land inspanningen om de internationale acties van de autobouwer lokaal kracht bij te zetten. Het doet dat door de Eneco Clean Beach Cup te steunen, een jaarlijkse actie waarbij verschillende partners, surf- en beachclubs en vrijwilligers de kustlijn afvalvrij proberen te krijgen. Er wordt randanimatie voorzien en iedereen is welkom om mee te komen zorgen voor nette stranden.

Een mooi en opgeruimd strand is op zich al een mooie beloning voor iedereen, maar het merk gaat nog verder. Om zoveel mogelijk mensen te overtuigen een handje te komen helpen, zorgt Hyundai voor extra randanimatie en wedstrijden. Elke deelnemer die zich via Hyundai inschrijft, maakt daarmee kans op een leuke prijs. Zo wordt de deelnemer die tijdens de Eneco Clean Beach Cup het meeste vuilnis verzamelt, beloond met een weekendje weg met de IONIQ 5 inclusief Stoemelings daktent voor 2 personen.

Mensen die zich als vriendengroep inschrijven, maken op hun beurt kans op een ecologische RESIST WASTE rugzak van Eastpak. 

Meer info en inschrijflink vindt u via deze link

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich