Hyundai bezorgt Elliot (7) de dag van z’n leven in een blauwe Hyundai met gele velgen

i30N sportwagen omgetoverd tot droomwagen na verrassend interview op het autosalon.

Dinsdag 15 mei 2018 — In januari van dit jaar werd de kleine Elliot Garmyn uit Wilrijk (7) als super VIP ontvangen door de organisatoren van het Autosalon. Dat leverde alvast een leuk filmpje op (klik hier) waarin Elliot enkel nog uitkeek naar een ontmoeting met zijn lievelingswagen; een blauwe Hyundai met gele wielen. Wel grappig dat de kleine autofan dit verklaarde vanachter het stuur van een exclusieve sportwagen.

Net omdat ie het zo hard meende, wilde Hyundai Belux er graag voor zorgen dat zijn ultieme droom toch nog uitkwam. Daarom werd een nieuwe i30N sportwagen in beperkte Thierry Neuville uitvoering speciaal aangepast zodat hij volledig aan de wensen van Elliot zou voldoen. De velgen kregen een fluogele kleur en in combinatie met de Performance Blue koetswerkkleur van de wagen, kon Elliot meteen de blits maken.

Elliot mocht met zijn blauwe sportwagen met gele wielen samen met zijn vriendjes op voetbaltraining, en als leuke uitsmijter zorgde Hyundai er nog voor dat hij zijn idool Kim Clijsters kon ontmoeten voor een korte tennisles. Elliot beleefde zo de dag van zijn leven. Niet in een Porsche of Ferrari, maar in een blauwe Hyundai met gele wielen. Het resultaat kan je zien in dit filmpje.

Hyundai i30N - Een verrassing voor Elliott