Hyundai ix25 Concept is exclusief voor de Chinese markt.

Tijdens het autosalon van Bejing heeft Hyundai in wereldpremière het doek gelicht van de ix25 Concept. Het model kondigt de nieuwe ix25 aan, die in de tweede helft van dit jaar enkel op de Chinese markt gelanceerd zal worden.

Met de komst van de nieuwe Hyundai ix25 vervolledigt het Zuid-Koreaanse merk haar SUV-aanbod op de Chinese markt naast de ix35, de Santa Fe en de Grand Santa Fe. De ix25 zal zich vooral richten op jonge mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en tegelijk functionele SUV. De premium look van de ix25 Concept is gebaseerd op de verder geëvolueerde Fluidic Sculpture 2.0 designtaal van Hyundai.

Het model heeft een wielbasis van 2.590 mm. De ix25 is 4.270 mm lang, 1.780 mm breed en 1.630 mm hoog. Onder de kap van deze concept zit een 2.0 benzinemotor uit de ‘Nu’ familie.

Er zijn geen plannen om de ix25 buiten China te commercialiseren.

 

ix25-NL.pdf

PDF - 41 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be