Hyundai Kona N

Hyundai Kona N

Eerste blik op de nieuwkomer in het N-gamma

 

Kontich – 10 maart 2021

Hyundai Motor toont voor het eerst enkele beelden van de nieuwe Kona N. Het gaat nog om een eerste reeks teaserfoto’s, maar deze keer wel degelijk zónder camouflage.

Story image

De Kona N wordt de volgende uitbreiding van het N-gamma bij Hyundai, en meteen ook de eerste SUV die de volledige N-vitaminekuur meekrijgt.

Uit de beelden blijkt meteen de sportieve transformatie van de Kona tot een “hot SUV”. Zijn brede, lage postuur tonen meteen dat het menens is, en combineert het moderne design van de pas vernieuwde Kona SUV met de uitgesproken sportieve designtaal van de N-modellen.

Vooraan krijgt de Kona N grote, sportieve luchtinlaten en een agressieve look. Op de opvallende grille prijkt natuurlijk ook het N-logo. Achteraan zorgt de grote dubbele spoiler voor extra downforce en een sportieve aanblik. Daarin verwerkt zit, typisch voor Hyundai N-modellen, een driehoekig derde remlicht. Helemaal sportief wordt het onderaan met een grote diffuser en – vooral – twee opvallend grote uitlaten.

De nieuwe Kona N krijgt verder nog specifieke designtoetsen van de N-reeks, zoals unieke aluminium velgen en rode accenten rondom.

Meer informatie over de Kona N volgt heel binnenkort.

 

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich