Hyundai maakt volledige line-up en prijzen bekend van de nieuwe i30

Bij het bepalen van de basisuitrusting maakt Hyundai geen compromissen op het vlak van veiligheid.

Nadat eerder de aantrekkelijke Launch Editions werden aangekondigd, maakt Hyundai Belux nu het finale gamma bekend van z’n nieuwste telg in het C-segment. Daarbij werd er vooral op toegezien dat er niet beknibbeld wordt op de veiligheidsuitrusting.

3 uitrustingsniveaus, 2 packs

Hyundai Belux voorziet 3 uitrustingsniveaus en 2 interessante Packs, waardoor de klant in de praktijk kan kiezen uit 5 verschillende configuraties op het vlak van de uitrusting.

De i30 Air is de instapversie, is enkel leverbaar met de 1.4i van 100 pk en de 1.6 CRDi van 95 pk, en pakt al uit met een stevige standaarduitrusting waarbij vooral opvalt dat alle belangrijke veiligheidsuitrustingen meteen werden weerhouden. De lijst is dan ook lang:

 • ABS
 • Hill Start Assist
 • Electronic Stability Control (ESC)
 • Autonomous Emergency Braking (AEB)
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer
 • Lane Departure Warning System
 • Lane Keeping Assist (rijstrookassistent)
 • Driver Attention Alert (waakzaamheidsassistent)
 • Automatische koplampen met grootlichtassistent
 • Airconditioning
 • Elektrische bediende en verwarmde buitenspiegels
 • Boordcomputer

Het tweede uitrustingsniveau is Twist, dat nog kan uitgebreid worden met het Techno Pack. Wie voor de Sky topuitvoering kiest kan dat nog vervolledigen met het Leder Pack. De volledige lijst van uitrustingen vind je hier.

6 Motorisaties, waarvan 3 met de moderne 7-DCT versnellingsbak

De nieuwe Hyundai i30 is leverbaar met 6 verschillende motoren waaronder 2 nieuwe turbobenzinemotoren. De 1.0 driecilinder (120 pk) kennen we al uit de nieuwe i20 en i20 Active, maar de 1.4 T-GDi (140 pk) is nieuw voor Hyundai en hij is ook leverbaar met de in-house ontwikkelde automaat met dubbele koppeling en 7 versnellingen. Die 7-DCT is ook combineerbaar met de 1.6 CRDi van 110 of 136 pk. De technische fiche van de nieuwe i30 kan hier bekeken worden.

De basisprijs van de nieuwe i30 bedraagt 19.499 € BTW inclusief, voor de 1.4i Air. Wie wil dieselen kan dat vanaf 21.499 € BTW inclusief. Klik hier voor de volledige prijslijst en het overzicht van de 12 beschikbare koetswerkkleuren, en 2 interieurkleuren.

Zoals steeds geniet de nieuwe i30 eveneens van het ongeëvenaarde waarborgpakket van 5 jaar totale waarborg, met onbeperkte kilometers. Een sterke troef voor zowel particuliere- als fleetklanten.

De gedetailleerde presskit van de nieuwe i30 is eveneens beschikbaar op de Hyundai Newsroom.

i30-prijs-BE-en-kleuren.pdf

PDF - 150 Kb

i30-tech-fiche.pdf

PDF - 40 Kb

i30-uitrusting.pdf

PDF - 43 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be