Hyundai Motor Europe lanceert grappige, unieke campagne met Belgische tint.

In een wereld vol limieten biedt Hyundai iets totaal verschillend aan.

Hyundai Motor Europe heeft een nieuwe digitale campagne gelanceerd die luistert naar de naam ‘A World of Limits'. Deze Europese campagne wil de ongelimiteerde aard van het toonaangevende garantiepakket van Hyundai in de schijnwerpers plaatsen: 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. De toepasselijke muziek is van Belgische makelij.
  • In een wereld vol limieten biedt Hyundai iets totaal verschillend aan.
  • Nieuwe Europese campagne voor uitzonderlijk waarborgpakket.
  • Verschillende grappige animatievideo’s.
  • Clips met muziek van Belgische groep veroveren Europa.

De verzameling van korte animatiefilms wordt opgeluisterd door een akoestische versie van het bekende nummer uit 1993 ‘No Limit’ door de Belgisch-Nederlandse groep '2 Unlimited '. De groep werd opgericht door 2 Belgische producers die met het nummer een grote hit scoorden. In deze nieuwe campagne doet het herkenbare deuntje meteen weer terugdenken aan de gloriedagen van de groep.

Hyundai voorziet verschillende filmpjes waarin gebruik gemaakt wordt van ondermeer vliegtuigen, duikers, gorilla's, springkastelen en Mexicaanse muzikanten om de meest opmerkelijke situaties in de wereld te illustreren die hun grenzen kennen. Dat staat in schril contrast met het onbeperkte aspect van het Hyundai waarborgpakket.

Mark Hall, Vice President Marketing bij Hyundai Motor Europe zegt: "Met deze 'A World of Limits' campagne willen we potentiële klanten aanspreken aan het begin van het aankoopproces. We weten dat de garantie een belangrijke aspect is voor veel consumenten, maar het is een nogal droog onderwerp. Deze campagne is een poging om Hyundai's toonaangevend onbeperkt waarborgpakket op een leuke en boeiende manier te promoten."

De nieuwe campagne zal in Europa op meerdere media-platforms gelanceerd worden. Via online en de sociale media zullen we zo meer dan 1,5 miljoen fans bereiken.

Hyundai heeft haar unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking geleidelijk geïntroduceerd voor haar nieuwe modellen. Het pakket omvat een garantie van 5 jaar zónder kilometerbeperking, vijf jaar wegbijstand en 5 jaar gratis ‘health checks’ van het voertuig.

‘A World of Limits’ kan worden bekeken op het Hyundai Motor Europe YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/watch?v=VvRYtIM6ueU

 

5-Year-unlimited-NL.pdf

PDF - 128 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be