i30N Thierry Neuville Limited Edition

i30N Thierry Neuville Limited Edition

34 klanten die een i30N Performance Pack bestellen kunnen kosteloos opteren voor een exclusieve beperkte serie “Thierry Neuville”, met een circuitdag.

Gelijk met de showroomlancering van Hyundai’s eerste echte sportwagen, neemt de Belgisch-Luxemburgse invoerder het initiatief om een exclusieve beperkte serie van de i30N op de markt te brengen. Slechts 35 genummerde wagens zullen beschikbaar zijn. WRC fabriekspiloot en Belg Thierry Neuville leent zijn naam aan deze bijzondere i30N, en hij krijgt zelf nr 01/35 als dienstwagen.

Aangezien Thierry Neuville zelf zopas het eerste exemplaar als nieuwe company car in ontvangst heeft genomen, zullen dus nog 34 snelle beslissers een i30N “Thierry Neuville” kunnen krijgen. De enige voorwaarde is wel dat ze opteren voor de 275 pk sterke Performance Pack versie.

Opvallende look

Aan de buitenkant valt de i30N Thierry Neuville meteen op door zijn bijzondere striping (afhankelijk van de koetswerkkleur in het oranje, zwart of wit) en de Thierry Neuville badges. Indien de klant het wenst, kan de striping ook weggelaten worden. Binnenin komt het TN-logo terug in de tapijtenset en op de genummerde badge die discreet op de middenconsole wordt aangebracht. Ook voorziet Hyundai een exclusieve genummerde sleuteldoos waarin uiteraard de sleutel van de wagen en een genummerde sleutelhanger zit.

Track day inbegrepen

Alle 34 klanten die een i30N Thierry Neuville bestellen, zullen uitgenodigd worden voor een track day op het circuit van Zolder in het voorjaar van 2018. Onder het toeziend oog van ervaren instructeurs zullen zij hun i30N Thierry Neuville kunnen testen waarvoor hij gebouwd is. Bij de ontwikkeling van de i30N hebben de ingenieurs onder leiding van Albert Biermann er namelijk op toegezien dat elke i30N zonder enige aanpassing uitzonderlijke prestaties kan neerzetten op een circuit. Dat zullen de klanten dus in alle veiligheid zelf kunnen ervaren. Meer info over alle aanpassingen die de i30N daarvoor krijgt, is terug te vinden in de persmap.

Geen meerkost

Wie een i30N met Performance Pack bestelt hoeft niets bij te betalen om één van de 34 exclusieve TN-edities te bemachtigen. Alleen snel zijn is de boodschap! Met een uitgesproken attractief prijskaartje van 33.999 € is de i30N sowieso al de meest betaalbare hot hatch op de markt (klik hier voor de details), en met het bijzondere TN-pakket wordt het model nog net iets exclusiever.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich