IONIQ 5 is elektrische VAB Gezinswagen van het Jaar 2022 !

Belangrijke onderscheiding voor grensverleggende EV

Over heel Europa groeide de trofeeënkast van de Hyundai IONIQ 5 de voorbije weken en maanden al fors aan. En ook bij de jaarlijkse en felbevochten verkiezing van de VAB Gezinswagen van het Jaar wist de 100% elektrische Hyundai zich vandaag te onderscheiden.

Met de verkiezing van de Gezinswagen van het Jaar heeft mobiliteitsorganisatie VAB intussen al 35 (!) jaar lang een vaste plaats op de Belgische autokalender. Het prestige van deze award zit hem in de manier waarop hij wordt verkozen. Niet alleen een panel van gespecialiseerde sectorjournalisten kan zijn stem uitbrengen, ook een ruime en verscheiden groep gezinnen uit het lezersbestand van VAB Magazine wordt uitgenodigd om alle genomineerde auto’s aan een grondige test te onderwerpen. ​

Een ruim deelnemersveld en een prijs die gebaseerd is op zowel een professioneel oordeel als de eerlijke ervaringen van “echte consumenten”: een auto die VAB Gezinswagen van het Jaar wordt, heeft met volle zekerheid op alle vlakken troeven in huis.

In de – vandaag o zo belangrijke – categorie van elektrische gezinswagens, kreeg de Hyundai IONIQ 5 de prestigieuze titel opgespeld. In afwachting van de verdere uitbreiding van het IONIQ-gamma eind 2022, zal de IONIQ 5 dus een jaar lang trots de titel dragen van elektrische VAB Gezinswagen van het Jaar. ​

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be