IONIQ 5 opnieuw onderscheiden

IONIQ 5 opnieuw onderscheiden

Auto van het Jaar bij AutoWereld

Elk eindejaar gaat automagazine AutoWereld op zoek naar zijn Auto van het Jaar. Zoals elk jaar distilleerde de redactie zes genomineerden. Uniek: voor editie 2021 van de verkiezing beschikten die genomineerden stuk voor stuk over een 100% elektrische aandrijflijn.

AutoWereld verklaarde zelf al dat ze voor deze editie geen rechtstreeks concurrende auto's hebben afgevaardigd. Wel werden zes elektrische auto's genomineerd die de Europese EV-transitie een flinke duw in de rug beloven te geven. Niet alleen de snelste laadtijd of de grootste autonomie waren van tel, wel het totale plaatje.

Zowel de redactie van AutoWereld als de lezers van het magazine konden stemmen voor deze verkiezing. En na zijn titel als Elektrische Gezinswagen van het jaar én zijn nominatie voor de Europese Auto van het Jaar, kwam hier - alweer - de Hyundai IONIQ 5 als overtuigende winnaar uit de bus.

Meer info op de website van AutoWereld

 

Story image
Story image

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich