Nieuwe Kona en Kona N Line

Nieuwe Kona en Kona N Line

Hyundai Motor toont eerste glimp van strakke SUV’s

  • Nieuwe Hyundai Kona krijgt strakke design-updates
  • Ook een sportieve Kona N Line met specifieke uiterlijke kenmerken

Offenbach – 26 augustus 2020

Hyundai Motor toont voor het eerst wat beelden van de binnenkort gelanceerde nieuwe Kona en Kona N Line, die voortaan ook de nieuwe “Sensuous Sportiness” designtaal van het merk meekrijgen.

Bredere aanblik en strakkere lijnen

Story image

De nieuwe Kona ziet er stoerder uit, met een breder aandoend front en strakkere lijnen. Nieuwe DRL dagrijlichten zorgen voor een high-tech, modern design. Een stoere bumper met beschermingsplaat dragen verder bij aan zijn stoere verschijning.

Primeur: Kona N Line

Story image

Voor het eerst toont Hyundai ook een Kona N Line, met extra aerodynamische designdetails. Opvallend zijn de lagere luchtinlaat, agressievere bumper met koelvinnen op de hoeken en strakkere lijnen. Met deze versie maakt Hyundai zijn N Line-gamma nog toegankelijker én wordt het Kona-gamma voor een nog breder publiek aantrekkelijk. 

Meer info over de nieuwe Kona en Kona N Line volgt in de loop van de komende weken.

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich