Prestaties en vooruitgang: Hyundai op het autosalon van Parijs 2018

Wereldpremière van de New i30 Fastback N, de nieuwste prestatiegerichte Hyundai.

Op het autosalon van Parijs 2018 toont Hyundai zijn nieuwste modellen en initiatieven op het gebied van vertrouwen, vooruitgang en prestaties. Deze facetten worden alle drie weerspiegeld in de indeling van de stand en liggen aan de grondslag van de richting die het merk gaat inslaan. Hyundai viert ook de wereldpremière van de New i30 Fastback N, zijn tweede prestatiegerichte model in Europa. Door verfijnd en elegant design te combineren met het beproefde rijplezier van de N-versies wordt dit de eerste krachtige vijfdeurscoupé in het C-segment.

Klik hier voor de i30N Fastback persinformatie (enkel in het Engels).

Een ander hoogtepunt op de stand is de wereldpremière van de New i30 N Line, een uitbreiding van het N-aanbod aan klanten die de i30 graag nog wat levendiger zien. Als uithangbord van de pioniersgeest waarmee het de mobiliteit van de toekomst ontwikkelt, stalt Hyundai op zijn stand ook de All-New Kona Electric en de NEXO uit.

“Dit jaar stellen we op het autosalon van Parijs onze toekomstige merkstrategie voor, die gebaseerd is op drie pijlers: vertrouwen, vooruitgang en prestaties. Met de N-modellen zijn we emotionele waarde aan ons merk gaan toevoegen en met de i30 Fastback N breiden we nu ook ons gamma van prestatiegerichte modellen uit,” aldus Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product bij Hyundai Motor Europe. “We verstevigen ook onze leiderspositie in toekomstgerichte mobiliteit met een sterk milieuvriendelijk mobiliteitsaanbod. De All-New Kona Electric en de NEXO tonen aan dat we onze klanten nu al toegang bieden tot de mobiliteit van de toekomst.”

‘Le Fil Rouge’: De nieuwe designrichting van Hyundai

De conceptauto ‘Le Fil Rouge’ geeft de nieuwe richting aan die Hyundai met zijn design inslaat en vormt het orgelpunt van Hyundai’s aanwezigheid op het autosalon van Parijs. Net zoals de Intrado en de FE Fuel Cell Concept al duidelijk lieten zien wat de latere Kona en NEXO zouden brengen, introduceert ‘Le Fil Rouge’ Hyundai's nieuwste benadering van design: het thema ‘zinnelijke sportiviteit’ wordt belichaamd door alle voertuigen die het merk in de toekomst op de markt zal brengen, van sedans tot SUV’s.

Hyundai i30 Fastback N Footage.mp4

MP4 - 2.3 Gb

October 2018_i30 Fastback N_Press Information.pdf

PDF - 444 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be